Lisanne beleeft #164

Afgelopen week zat weer vol adventskalender unboxings, haha! Verder koos ik een nagellakje uit om op te doen, bezocht ik een kerstmarktje en ging ik bij mijn broer op bezoek. Ik neem je graag mee.

Wat er in de kalender zat. Vooral de theedoek vind ik leuk, met een kerstman erop. Het badzout dat in de Rituals kalender zat schijnt heel lekker te zijn, dus ik moet niet vergeten die weg te geven (ik heb geen bad en houd ook niet van in bad gaan).

Kiezen tussen deze twee kleurtjes voor op mijn nagels, beiden uit de adventskalender van Essie.

Oh de kerstmankerstbal is echt hysterisch, hij doet een yoga-pose, haha. Ik weet alleen nog niet wat ik ermee ga doen, ik heb dit jaar geen kerstboom en normaal heb ik een vrij klassieke boom.

Deze kerstmok bij AH, hoe leuk?

Uiteindelijk deed ik een combinatie van parelmoer en wit op mijn nagels!

De kalenders… de stickers vind ik erg fout, haha. Met de douchegel van Rituals was Bernard erg blij.

Ik was al een keer eerder bij kringloop Mooier geweest in Den Helder, maar mijn moeder nog niet. Dus ik dacht: ik neem haar eventjes mee! Ik vond dit prachtige vest…

En een ovenhandschoen! En nog een Friends mok voor Bernard, voor 40 cent heb ik hem erg blij gemaakt, haha.

Deze rendieren waren ook erg leuk, maar kocht ik niet. Ik vind ze geweldig!

De ster die uit de Westwing kalender kwam heb ik al opgehangen, de lichtjes moeten er alleen nog in. Tot nu toe is de Westwing kalender erg leuk.

Bernard mag steeds heel veel vakjes openmaken van zijn kalender, want hij is het grootste deel van de week in Rotterdam. Deze week was hij er op donderdag en vrijdag, want in het weekend ging hij met vrienden naar Duitsland, naar de kerstmarkt.

Ik kreeg dit geweldige borduurpakket van Iris, helemaal zin om het te gaan maken!

Uit de Essie kalender kwam een mooi donkergrijs kleurtje. Perfect voor de winter!

Er kwamen zó veel spullen uit de kalender dat ik ze heb opgeborgen in een doos. Sommige dingen heb ik natuurlijk ook al wel in gebruik.

De kalender van KoRo is echt geweldig, tot nu toe zijn de passievruchtblokjes favoriet.

Zaterdag was er een kerstmarktje in Julianadorp. Normaal zou ik daar met Bernard heen gaan, maar nu wilde mijn moeder wel mee. We kochten glutenvrije koekjes, erg lekker! Het was echt een gezellig marktje. Ik vind dit soort kneuterige marktjes geweldig, haha. Ik denk dat ik dat wel ga missen als ik in Alkmaar woon, ik betwijfel of we dit level van kneuterigheid gaan meemaken in Alkmaar.

Mijn nieuwe vest in actie! Hij zit superfijn!

En zondag gingen we naar mijn broer in Amsterdam, hij werd 32! Heel leuk om hem (en mijn andere broer) weer even te zien.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 13 december 2022 / 09:36

    Heel erg mooi, dat nieuwe vest. Ik heb zo’n kerstmok nog niet gespot bij ‘mijn’ AH. Anders zou hij geloof ik direct in mijn mandje springen. Heel leuk!

  2. Irene 18 december 2022 / 21:17

    Oooh je vest is zo mooi! ♥ Daar zou ik ook niet over twijfelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.