Lisanne beleeft #165

Afgelopen week zat weer vol unboxings van mijn 7 adventskalenders, hier kun je in één oogopslag zien wat er allemaal in zat. Handig! Ook bemachtigde ik eindelijk een Too Good To Go box, zó leuk. En het kerstkleurtje van het jaar ging op mijn nagels. Ik neem je mee in mijn week!

Deze spulletjes zijn nog van vorige week zondag, die pasten er niet bij vorige week, haha. Maar een handcreme van Babor, cool! Ik moet hem nog proberen, maar ik hoor altijd veel goede verhalen over dit merk. Hij zat in de Westwing kalender.

Kijk nou wat een leuk nagellakje in de Essie kalender zat! Echt heel leuk voor de zomer, die ga ik sowieso dragen. Die houten boompjes vind ik ook geweldig, van Westwing.

Het voelde helemaal winters afgelopen week, zeker met mijn trui en mok erbij! Deze mok kocht ik vorig jaar in de sale bij C&A, topaankoop.

Er zitten ook dagen bij dat ik minder enthousiast ben, haha. Hier zat niet echt iets geweldigs bij.

Ik heb dit jaar geen grote kerstboom, wel een klein boompje, gezellig! Ik twijfelde nog om er lichtjes en ballen in te hangen, maar tot nu toe heb ik dat nog niet gedaan.

Het was geen topweek fysiek gezien, ik denk een beetje te veel gedaan, slecht geslapen, dan gaat het niet helemaal lekker. Hier had ik net een epileptische aanval gehad.

Dit nagellakje vond ik ook helemaal geweldig, maar precies deze heb ik een paar maanden geleden in Duitsland gekocht, haha. Nu heb ik er 2! De servetjes vind ik ook heel gezellig.

Op Too Good To Go zag ik eens een box die me aansprak en hij was nog niet uitverkocht. De feestdagenbox van HEMA! In dit filmpje pak ik hem uit.

Mijn moeder vond het zo leuk dat zij ook een box wilde! Ik kon een brood, groenten en fruit box bij Vomar ophalen.

Die was goed gevuld, vooral met brood! Heel handig als je een groot gezin hebt, lijkt me. Deze was 4 euro.

Westwing stelde weer niet teleur, een van mijn favorieten tot nu toe, een kerstmok! Veel blijer kan je mij niet maken. De Ananasstukjes van KoRo waren ook heerlijk. En in de Rituals kalender heb ik shampoo, conditioner en een haarmasker gekregen. Kleine formaatjes, perfect voor op reis. Maar ik denk dat ik ze gewoon lekker thuis ga gebruiken, haha.

Mijn favoriete lakje voor de feestdagen! Leading Lady, nergens meer te koop helaas. Ik heb hem ook al heel wat jaartjes.

De aanwinsten van de dag.

Bernard was er ook weer, die was al 7 dagen niet geweest dus die mocht lekker veel vakjes openen van zijn koffiekalender, haha.

Bij HEMA zag ik geweldige lakjes, ze waren ook nog 1+1 gratis! Maar ik ga toch voor Essie, dat blijft bij mij het beste zitten. Maar de groene lak met glitters… zo mooi.

Oh dit was ook een topdag, een leuk opbergkratje uit de Westwing kalender, maar ook het lakje (net geen rood, een beetje oranje) vind ik prachtig, perenthee vind ik heerlijk en met het haarmasker ben ik heel blij.

De kerstmok is al volop in gebruik. Terwijl ik dit typ gebruik ik hem ook.

Als ik me niet lekker voel kijk ik Gilmore Girls. Ook als ik niet kan slapen zet ik het aan, doe ik mijn ogen dicht en luister ik alleen. Ik heb het toch al vaak genoeg gezien, haha.

Vaasjes uit de Westwing kalender, het is echt elke dag een verrassing! En de kaarsjes van Rituals zijn heerlijk.

Bij Albert Heijn zag ik superleuke bakspulletjes voor de feestdagen, ik moest wel iets meenemen. Het werden cupcakevormpjes, deze gebruik ik altijd wel. In het goud! Leuk om in de kerstvakantie te gaan gebruiken.

DELEN:

3 reacties

 1. Irene 20 december 2022 / 10:09

  Die Westwing kalender is precies wel de moeite hé?
  En grappig, ik kijk regelmatig eens op Vinted naar Essie nagellakjes en heb laatst getwijfeld over leading lady. Krijg je die makkelijk van je nagels? Ik vind glitterlak zo mooi maar altijd miserie om weer weg te halen.

  • Lisanne 21 december 2022 / 13:57

   Ja, de westwing kalender is echt geweldig! Ik kijk elke dag weer uit naar het uitpakken.

   Leading Lady gaat wel lastig van je nagels af inderdaad, ik heb er nu een laagje gewone lak onder gedaan in de hoop dat het dan makkelijker gaat… maar ik weet nog niet of dat helpt, haha!

 2. Naomi 20 december 2022 / 10:11

  Wat mooi, die rode ‘glitterlak’!
  Heel erg naar dat het fysiek zo’n slechte week was. Ik hoop dat je je inmiddels beter voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.