Lisanne beleeft #166

Dit was een drukke week, namelijk die voor Kerst! Elke dag opende ik mijn adventskalenders en genoot van de mooie producten die erin zaten. Ook pakten we de cadeautjes in en gingen op de foto bij de kerstboom. Ik neem je heel graag weer mee in mijn week!

Inmiddels weet ik wel welke kalender favoriet is: 100% zeker Westwing! Die was ook wel het duurste, maar er zaten zo veel leuke producten in, echt heel leuk. Deze dag zat er een luxe kaars in. En in de Rituals kalender een lekkere douchefoam voor mannen, hij is er erg blij mee.

De mok zat natuurlijk al eerder in de Westwing kalender, ook al zo’n leukerd.

En de ster! Ik twijfelde eerst of ik het wel een leuk cadeautje vond, maar het staat écht heel leuk en er zit een timer in, dus na één keer aanzetten gaat hij elke dag weer voor 6 uurtjes aan.

KoRo gedroogd fruit was ook een groot succes, bijvoorbeeld deze reep met dadels, noten en framboos. Heerlijk! En Essie was ook geweldig, er zaten zo veel leuke kleurtjes in, deze gele kleur is echt een toevoeging aan mijn collectie.

Ook Bernard zijn cadeautje pakte ik in. Ik gaf hem een boor, zodat we lekker kunnen klussen in het nieuwe huis!

Het Tweezerman pincet kwam ook uit de Westwing kalender. Zo leuk om er eindelijk eentje te hebben, vroeger hadden beautybloggers het er altijd over. En nu heb ik er een!

Ik kocht mijn favoriete mascara, deze vlekt het minste onder mijn traanogen.

Deze keer zat er een pakje met theetjes in de kalender. Geweldig!

Kijk nou hoe mooi! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar dat gaat zeker nog wel gebeuren. Heel leuk cadeautje!

Even mijn kerstkleding passen, haha. Uiteindelijk heb ik de top wel gedragen, maar met een lekker zacht vest erover.

De aardbeien uit de KoRo kalender waren wel een hoogtepuntje, heerlijk door de yoghurt.

En de grote finale van de adventskalenders. Een prachtige bakvorm uit de Westwing kalender, een mooi rode kleur uit de Essie kalender, een potje jam gezoet met stevia uit Koro en een eyeliner uit die van NYX. En een theetje met gember uit de Pickwick kalender en een glitterolie van Rituals.

Tijd om in te pakken met de mooie spulletjes van Dille & Kamille die ik dit jaar kocht. Het papier is lichtbruin en denk ik van Søstrene Grene, maar het touw en de labels zijn van Dille & Kamille.

Zondag moesten we even een cliché kerstboomfoto maken. Bernard is een klein stukje kleiner dan ik én ik had mijn minihakjes aan, dat zie je wel, haha. Ik vind het tócht een heel leuke foto en we hebben het heel fijn gehad. Hopelijk jij ook!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.