Lisanne beleeft #168

Eigenlijk vind ik dit altijd een beetje rare weken, de feestdagen zijn geweest, maar er is nog wel vakantie. Tenminste, ik nam nog vakantie en Bernard was ook nog gezellig bij mij thuis. Zo moest ik bijkomen van de drukke dagen, maar wilde natuurlijk ook wel wat leuke dingen doen. Ik lakte mijn nagels, ging naar de fijnste kringloop van Den Helder en kocht geweldige dingen bij de Lidl. Ik neem je graag mee!

Het enige werk dat ik deed afgelopen week: het Lisanne beleeft blogje typen.

Mijn favoriete kleurtje uit de Essie kalender op mijn nagels. Grappig: ik had hem al, ik had hem alleen nog nooit gebruikt! Nu heb ik hem dubbel, dus heeft mijn moeder er ook eentje.

Jaaa, Prince Charming op Videoland is zo leuk! Het is eigenlijk gewoon The Bachelor, maar dan met alleen mannen (die dus op mannen vallen). Elk jaar vind ik het leuk om te kijken, maar deze keer vind ik de prins wel heel erg leuk. Ik ben heel benieuwd naar de rest van het seizoen!

Ik probeerde de aardbeien-cashewreep van KoRo, dat was een succes! Lekker makkelijk gezond en glutenvrij snacken, ik ben fan.

We gingen eventjes naar de Action, ik nam bijna een paasei mee, maar deed het toch maar niet, haha.

Waarvoor we kwamen: de voorraadpotten!

Mijne van Mepal zijn namelijk niet meer goed, de deksel sluit niet meer goed. Ik heb ze ook al best lang, maar vond het toch best jammer. Later hoorde ik dat je de deksels ook los kunt kopen, misschien dat ik dat alsnog wel doe.

Ik was blij met hoe ik eruit zag, dus ik maakte een fotootje.

Donderdag begon de glutenvrije week bij Lidl.

Dit is wat ik kocht! Ik liet het ook nog zien op tiktok. De taartjes en pasta zijn nieuw voor mij, van de rest weet ik dat ik het erg lekker vind. De browniemix is lekker betaalbaar voor een glutenvrije mix (2 euro) en leuk als er bezoek komt om even te maken. Voor de rest zijn kipnuggets mijn favo snackies en de broodjes zijn altijd handig.

Bernard was een dagje in Rotterdam en nam daar deze kaarsenstandaard voor me mee. Ik vind hem superleuk!

We gingen zaterdag even kijken bij kringloop Mooier in Den Helder (zit vlakbij de Bruna). Ze hebben daar altijd zo’n gezellige sfeer en erg mooie spulletjes.

De kleding hangt zelfs op maat, je kan dus op de hanger al zien of het jouw maat is of niet. Dat vind ik dus geweldig, ik hoef alleen bij L en XL te kijken. Zo ben je er veel sneller doorheen en minder teleurgesteld als iets heel moois weer je maat niet is. Ik vind dit echt briljant! Deze keer vond ik er niks, maar de vorige keer kocht ik er wel een prachtig vest.

We keken ook nog even bij de blokker, ik dacht namelijk dat ik dit croissantje wilde, maar hij viel in het echt toch een beetje tegen.

Zondag was een topdag. Ik dronk lekkere thee…

En haalde een Too Good To Go box op bij Lidl! Deze zit helemaal vol met groenten en fruit, echt briljant. Ik had zó veel voor 3 euro.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 10 januari 2023 / 07:40

    Wat zit er veel in die Too Good To Go box! Heerlijk om te zien!
    Het is inderdaad altijd een beetje een gekke week, die eerste van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.