Lisanne beleeft #169

Afgelopen week ben ik lekker bezig geweest met bloggen, probeerde ik mijn favoriete KoRo reep tot nu toe en kreeg ik heel goed nieuws! Ook scoorde ik weer een Lidl Too Good To Go box, wat altijd een feestje is. Ik neem je graag mee in mijn week.

Ik ben eindelijk weer een beetje productief geweest, dat is heel fijn! Dat mocht ook wel na al die weken weinig doen, haha.

Een tijdje geleden deed ik een bestelling bij KoRo, deze reep die ik uitkoos met zure kersen was erg lekker. De lekkerste tot nu toe!

Ik kocht nieuwe sokken bij Zeeman, maar ik heb er voor een blog voor komende week nog even betere foto’s van gemaakt.

En toen kwam ik erachter dat de perenthee helemaal op was. Helemaal sip.

Toen ben ik meteen naar de supermarkt gesneld voor drie nieuwe pakjes. Hopelijk komen ze gauw weer in de bonus, dan kan ik het hele schap weer leegkopen, haha.

De nieuwste Flow viel op de deurmat, leuk!

Ik nam me voor mijn nagellakjes uit te zoeken, maar uiteindelijk begon ik toch met mijn sieraden. Ik heb echt wel de helft weg gedaan. Voordat we gaan verhuizen moet ik sowieso nog heel veel spullen uitzoeken en wegdoen, dus daar begin ik alvast maar aan. De nagellakjes zijn de volgende keer aan de beurt!

Mijn mail liep over, dus dat heb ik uitgezocht. Om eerlijk te zijn ben ik er nog niet klaar mee, wat een werk, zeg!

In juli kocht ik bij een dropshipwebshop een jurkje. Super dom natuurlijk! Het was een webshop die er normaal uitzag, maar mijn jurkje kwam gewoon van ali-express. Toen het jurkje aankwam was dat ook wel duidelijk. Ik heb via Klarna betaald, waar ik achteraf erg veel geluk mee had, zij hebben namelijk kopersbescherming, wat wil zeggen dat je het in Nederland moet kunnen retoursturen en dat accepteerde de betreffende webshop niet. Daardoor heb ik uiteindelijk niet hoeven betalen. Nu kan het jurkje eindelijk mijn huis uit, haha.

Ik wist weer een Lidl Too Good To Go box te scoren. De inhoud was weer geweldig!

Samen met Bernard trotseerde ik het koude, natte weer. We moesten naar de Holland & Barrett voor magnesium en saliethee. Daar kregen we een gratis (bijna alcoholvrij) biertje bij, volgens Bernard was hij erg lekker.

Door de Lidl box aten we spruitjes.

Sambal goreng spruitjes! Voor spruitjes was het lekker, maar ik ben eigenlijk geen fan, haha.

Zondag probeerde ik het het glutenvrije broodje van de Lidl met tomaat. Superlekker! Perfect voor bij een soepje bijvoorbeeld. ‘s Avonds ging ik uit eten met mijn ouders en Bernard. Om 8 uur waren we thuis, ging ik naar bed en sliep ik tot half 1 ‘s middags de vorige dag, haha. Ik denk dat ik eraan toe was! Maar het was erg gezellig en lekker, dus het was het helemaal waard.

DELEN:

3 reacties

  1. MichelleCecilia.nl 16 januari 2023 / 20:32

    Leuke blogpost weer! Wat jammer van je jurkje. Dropshippen is legaal maar het voelt toch een beetje als oplichterij.

  2. Naomi 17 januari 2023 / 10:04

    ‘Voor spruitjes was het lekker’. Lijkt mij een perfecte omschrijving voor ieder matig recept met spruitjes;).
    Die reep van KoRo ziet er echt heerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.