Lisanne beleeft #17

Het is weer maandag, tijd voor mijn fotodagboekje van afgelopen week! We gingen een weekendje naar Utrecht, tenminste, dat was het idee. Ik vond iets heel moois voor in ons interieur en ik kocht iets leuks bij de kringloopwinkel. Ik laat je zien wat ik allemaal deed…

Samen met Allard had ik het over een weekendje (eigenlijk een nachtje) weggaan. We konden niet helemaal kiezen waar we heen wilden, maar toen we hoorden dat mijn vader richting Utrecht ging rijden vonden we het wel een goed plan om naar Utrecht te gaan!

De voorpret was al heel leuk, ik kreeg een heleboel leuke Utrechttips! Voordat we naar Utrecht gingen maakten we een stop bij mijn broertje, daar gingen we even een bakje thee drinken. Daarna checkten we in bij ons hotel en gingen we Utrecht in.

Ik was behoorlijk overweldigd, het was erg druk. Te druk, voor mij. Ik merkte het al aan mezelf: ik vond het lastig om keuzes te maken en liep eigenlijk maar gewoon achter Allard aan.

Allard wilde graag de Dom beklimmen. Superleuk, maar wel meer dan honderd meter traplopen. Het was een samenloop van omstandigheden, maar toen we eenmaal boven waren voelde ik me niet goed. We zijn daarna ook weer naar huis gegaan, zo naar voelde ik me. Hopelijk kunnen we nog een andere keer een nachtje in het hotel slapen, want nu hebben we er niet kunnen slapen.

Ik was dus ook extra blij om weer lekker thuis in Den Helder te zijn. Als je hoofd erg moe is, dan is het fijn om lekker op je eigen plekje te zijn.

Ik werkte mijn mail bij, na mijn griepje van begin januari had ik alleen nog de belangrijke mails behandeld en nog niet mijn inbox naar nul gebracht. Dus dat deed ik!

Lekker op het vloerkleed zitten, dat vind ik fijn! Ik denk dat ik vaker op het kleed zit dan op de bank zelf, haha.

Ik moest dus even goed bijkomen van het dagje Utrecht. Zelf vond ik het wel moeilijk om weer geconfronteerd te worden met dingen die ik níet kan. Hoewel ik juist ook heel veel wel kan, maar het schijnt iets met vallen en opstaan te zijn.

Wel ging ik dinsdag naar teken- en schilderles. Dat vind ik altijd heel gezellig!

Afgelopen week stond ik veel in de keuken. Ik heb veel verschillende dingen gekookt, hierboven staat er een soepje op het gasfornuis.

We hebben door het hele huis kaartenrekjes waar de kaartjes van mijn oma op hangen. Mijn oma verzamelt altijd op allerlei verschillende plekken kaartjes, die ze vervolgens opschrijft. Het is een soort social media van vroeger: oma vertelt altijd wat zij en opa aan het doen zijn, wat ze nog gaan doen en wat ze gedaan hebben. Heel erg leuk en lief om te lezen!

En ik at (veel te veel) paaseitjes. Deze van AH zijn echt heel lekker!

Bij Hema vond ik een poster die perfect in de lijst past die we nog hadden. Deze hangt nu op het kantoor. Past ook nog eens supermooi bij de muur. Ik had niet verwacht dat we deze poster bij Hema zouden vinden, op de website is hij hier te vinden.

En ik droeg het bloesje dat ik deze week ook nieuw (tweedehands) kocht. Er zaten nog schoudervullingen in toen ik hem kocht, het is een blouse die echt al een heleboel jaren mee gaat. Leuk dat ik hem nu een tweede leven kan geven!

En ik smeerde een vrolijk kleurtje op mijn nagels. Roze! Want: waarom ook niet?

Dus… dat was mijn week! Ik ben gelukkig wel weer bijgekomen van het iets te enthousiaste tripje van het weekend. Zo heb ik extra rustig aan gedaan en ben ik lief voor mezelf geweest.

DELEN:

8 reacties

 1. Patricia 27 januari 2020 / 22:52

  Wat ongelofelijk lief van je oma, dat ze elke week een kaartje stuurt!!

 2. Naomi 28 januari 2020 / 08:15

  Die kaartjes van je oma vind ik zó lief. En de poster aan de muur staat inderdaad geweldig. Balen dat het niet ging in Utrecht; ik hoop dat je het nog een keer (maar dan beter;)) over kunt doen.

 3. Audrey 28 januari 2020 / 08:46

  Balen dat jullie weekendje Utrecht in het water viel, maar wel goed dat je voor jezelf hebt gekozen. En hopelijk kunnen jullie nog een keer gaan. Ik vind het echt een fijne stad!

 4. gea 28 januari 2020 / 08:54

  Wat een leuk foto overzicht. Al die kleuren nagellakjes zou ik ook vrolijk van worden. Utrecht moet ik ook eens heen ^^

 5. Ilona Wielinga 28 januari 2020 / 10:22

  Weer een leuk overzicht. En leuk dat je oma je elke week een kaartje stuurt! Toen ik opgenomen was in de kliniek stuurde mijn tante me elke week een kaartje, en nog steeds stuurt ze regelmatig een. Zo leuk.

 6. Darina 29 januari 2020 / 06:52

  Wat jammer van het weekendje Utrecht. En zo lief die kaartjes van je oma.

 7. Simone 29 januari 2020 / 19:18

  Leuk overzicht weer! Wel jammer dat Utrecht je net ietsje te veel van het goede was. Volgende keer beter, hier leer je uiteindelijk alleen maar van.

 8. Jacqueline 2 februari 2020 / 20:01

  Aan de reacties hier te zien, ben ik niet de enige die onder de indruk is van je oma’s kaartjes. Wat lief dat ze dat doet! Doet ze dat bij alle kleinkinderen? (Of misschien zijn er niet meer kleinkinderen, dat kan natuurlijk ook)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.