Lisanne beleeft #170

Afgelopen week was niet mijn beste week, fysiek gezien. Ik was veel thuis en erg moe. Wel had ik een aantal blijmakers: tulpen, narcissen en blauwe druifjes in huis! Ook genoot ik van veel kopjes thee en een nieuwe serie. Ik neem je graag mee in deze week!

Ik was ongesteld, dan voel ik me altijd iets minder goed en breng ik meer tijd door in bed.

En in dit geval ook op de bank. Misschien heb ik niets gedaan terwijl ik op de bank lag, maar het voelt toch fijner dan in bed liggen.

Bernard kwam vorige week met een bosje tulpen voor mij, zo lief!

En mijn ouders hadden bollen cadeau gekregen, dus toen kreeg ik ook een potje. Heel gezellig!

Woensdag heb ik niets gedaan, alleen gedoucht. Dat had ik al een week niet gedaan, dus dat was wel nodig.

Inmiddels is het maandag en moet ik nodig weer, ik heb er weinig energie voor! Ik probeer in elk geval twee keer per week te douchen (in een perfecte wereld om de dag, maar hé, zo’n feest is het ook weer niet), maar dat gaat dus lang niet altijd.

Als ik eenmaal gedoucht heb voel ik me wel heel fijn, lekker schoon!

De dag erna kon ik weer lekker naar buiten, ik ging even naar de Jumbo, waar ik dit fantastische glas zag. Met zo’n berenvormpje erin! Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht, haha. Maar mijn kast is al zo vol…

Ik was dus erg blij om weer buiten te zijn geweest.

Ook probeerde ik deze thee, hier tik ik misschien nog een stukje over.

In het weekend kwam Bernard weer, we zijn nu bezig met de serie The White Lotus. Heel erg leuk! We zijn inmiddels bij seizoen twee en zitten er helemaal in. We kijken via HBO max.

Zaterdag kwam het zonnetje even kijken, toen ben ik met Bernard naar de markt geweest, even rondkijken en genieten van de buitenlucht.

Ik liet mijn ontbijtje zien (zó lekker met cacaoballetjes en gevriesdroogde aardbei van Koro.nl (gekregen)).

En zondagavond voordat Bernard naar Rotterdam ging keken we nog één aflevering van The White Lotus. Met een lekker kopje thee en een kaarsje van Rituals.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 24 januari 2023 / 10:19

    Balen van dat gebrek aan energie. Hopelijk is deze week beter. De tulpen vind ik prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.