Lisanne beleeft #171

Vorige week had ik niet zo mijn week, deze week was daarentegen helemaal niet zo verkeerd. Zo gebruikte ik mijn nieuwe Structuurjunkie planner voor het eerst, zocht ik mijn nagellakjes uit en kocht ik geweldige nieuwe kleding. Ik neem je graag mee in mijn week!

Maandag had ik een medische afspraak, dat kostte veel energie. Wel kon ik nog even met mijn moeder langs de Etos voor nieuwe tissuedozen. Sinds ik last hooikoorts heb staan deze door mijn hele huis, haha. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik ben alweer een paar weken veel aan het niezen (zonder verkouden te zijn).

Ik gebruikte mijn Structuurjunkie planner voor het eerst, dat geeft zo’n fijn gevoel.

De eerste bolletjes van het jaar in mijn huis: deze narcisjes! Ik word er helemaal vrolijk van, echt heel leuk om deze bloemetjes in huis te hebben.

Dit ding zat in de Westwing adventskalender, een hittepit (zo heet dat toch?). Je doet het in de magnetron en dan is het lekker warm, is de bedoeling.

Deze wordt wel lekker warm, maar is de eerste keren ook nat. Bah. En het ruikt naar lavendel, dat kan ik écht niet hebben als ik moe ben, haha. Dus deze geef ik weg. Er zal vast iemand zijn die er wel heel blij van wordt! Niet mijn ding.

Ik zocht mijn nagellakjes uit en deze twee kleurtjes trokken mijn aandacht.

Dit zijn alle lakjes die ik nu over heb. De inhoud van de Essie kalender staat echter nog wel bij mijn moeder, ik betwijfel of het bij alleen dit kistje blijft.

Kijk, hier vond ik alweer veel meer lakjes. Nu past het wel, maar of dat zo blijft…

Dit werd het kleurtje op mijn nagels! Hij is wel snel gesleten, er moet alweer een nieuw kleurtje op na minder dan een week.

Ik heb best veel werk gedaan gekregen afgelopen week, dat is heel fijn.

Als mijn ouders vragen wat ik wil eten? Altijd hetzelfde antwoord: patatjes met heel veel salade. Dus… dat gingen we weten. Blijer kun je mij niet maken!

Ik kocht ook deze mix van Schär voor een bakprojectje.

Bij Jumbo zag ik een paar weken geleden geweldige kopjes in de vorm van een beertje. Die wilde ik, maar die waren natuurlijk hartstikke uitverkocht. Jammer.

Ik scoorde ook weer een Too Good To Go Lidl box! Deze keer in Julianadorp, het was een goede box, maar in Den Helder zijn ze toch nóg voller. Er zaten puntpaprika’s in, pastinaak, kleine tomaatjes, druiven, radijsjes, spitskool en knoflook. En dat voor 3 euro, ik vind het top!

Ik ging aan de slag met het maken van glutenvrije naan, hiervoor gebruikte ik de broodmix van Schär!

Kijk nou hoe goed dit gelukt is? Ik heb er geen extra kruiden op gedaan, alleen knoflook. Maar dit was ook al een groot succes! Dit ga ik zeker vaker maken.

Met de linzencurry die Bernard erbij maakte was het heerlijk.

Zaterdag gingen we even naar de markt, was leuk.

Bij de Wibra ging ik kijken voor interieurspulletjes, maar ze hadden heel leuke kleding. Nog dik afgeprijsd ook (70% korting!). Dus ik kocht een bloesje en een broek.

Zaterdagavond keek ik Wie is de mol?, ik ben er volledig van overtuigd dat Daniël de mol is.

Zoals elke dag at ik zondag weer een bakje yoghurt met lekkere toppings.

En het was koopzondag, dus we gingen terug naar de Wibra want ik had éigenlijk nog veel meer leuke dingen gezien. Dus… ik kocht voor 16 euro nog 4(!) kledingstukken. We hebben in Den Helder niet zo veel leuke kledingwinkels meer, dus hiermee ben ik extra blij. Erg leuk voor het voorjaar!

Bij de broek (die je op een eerdere foto al zag, daar zag je de kleuren beter) kocht ik ook de bijpassende top.

Dus nu heb ik een heel pak met dezelfde print! Ik vind het heel erg leuk. Ik word er helemaal blij van, haha.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 31 januari 2023 / 10:07

    Wat een toffe prints bij die kleding van de Wibra! Ik kom er eigenlijk nooit, maar geloof dat ik er toch ook eens moet gaan snuffelen.

  2. Selina Stone 1 februari 2023 / 13:01

    Wat leuk het klinkt als veel plezier ❣️

  3. Irene 2 februari 2023 / 18:26

    Ik wist helemaal niet dat ze bij de Wibra zo leuke kleding hebben! Het is dat ik een jaar geen nieuwe kleding koop, anders zou ik ook een keer gaan kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.