Lisanne beleeft #172

Afgelopen week was fijn! Ik droeg mijn nieuwe kleding en laat deze graag aan je zien, lakte mijn nagels weer in een vrolijk kleurtje en ik ging samen met Bernard naar Ikea. Dat was geweldig! Ik neem je graag mee in mijn week.

Natuurlijk typte ik op maandag weer mijn Lisanne beleeft blog. Altijd leuk om weer terug te kijken naar mijn week, zo herbeleef je de leuke dingen nog eens.

Ik deed een fantastische aankoop! Deze regenjas had ik een tijdje geleden al gezien bij HEMA, de kleur vind ik geweldig en ik miste soms nog wel een dunnere regenjas (mijn dikke gebruik ik erg vaak!). Nu was hij nog €20 en met een cadeaubon van €15 was het dus helemaal een koopje. Ik ben er onwijs blij mee!

Haha, deze oogpads zaten in de Westwing kalender. Ze waren wel lekker verkoelend, maar de korte nachten van de verpakking heb ik in elk geval niet, haha. Wel leuk om te proberen! Er zitten nog 5 setjes in.

Roze op mijn nagels, lekker vrolijk!

Bij AH was vorige week 3+1 gratis op alle glutenvrije A-merken. Dat is een geweldige aanbieding voor glutenvrije begrippen, dus ik heb even wat spulletjes gekocht. Waaronder deze ontbijtgranen van Eat Natural. Later heb ik ook nog wraps en pasta gekocht, altijd handig.

Mijn nieuwe broekje van Wibra aan. Hij is nét lang genoeg voor mij, gelukkig maar.

Echt een leuk printje en de broek zit heerlijk. Ik heb deze ook in het roze.

Mijn nieuwe favoriete thee, groene thee met framboos en mint van Clipper.

Zaterdag was heel leuk, we gingen namelijk naar Ikea! We gingen eigenlijk om inspiratie op te doen, maar we weten het allemaal nog niet zo goed, haha.

Ik denk dat als we de sleutel van ons nieuwe huis eenmaal hebben, dat we er een wat beter idee bij krijgen en beter weten wat we wel en niet willen. Vanaf ons nieuwe huis is de Ikea ook maar 20 minuutjes rijden, echt top!

Nadat we bij de Ikea geweest waren gingen we nog even langs bij mijn broertje, die was namelijk jarig. Erg gezellig!

Bij de Ikea kochten we slacouverts, theezeefjes en een pakketje met pastic zakjes, want volgens Bernard waren ze op. Ik had nog 3 pakjes.

Of wacht, nog 5(!) pakjes, hahaha. Deze koop ik blijkbaar altijd bij twijfel in de Ikea. Alle andere formaten zijn wel op, beetje dom van ons. Maar wel grappig, haha.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 7 februari 2023 / 09:38

    Hahaha, herkenbaar, van die dingen die je altijd koopt terwijl ze dus niet op zijn.
    Geweldige regenjas heb je gescoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.