Lisanne beleeft #173

Afgelopen week keerde ik mijn hele huis binnenstebuiten voor een statief, die was ik namelijk kwijt. Vind ik hem? Of vind ik hem niet? Ook probeerde ik voor de eerste keer het theezeefje van Ikea en ging ik aan zee lunchen en thee drinken. Ik neem je graag mee in mijn week!

Bij Action zag ik deze prachtige verpakkingen, hier zitten geurkaarsjes in. Lijkt superluxe! Maar mijn bakje met kaarsen puilt uit, ik doe superlang met één kaars. Dus ik mag van mezelf geen nieuwe meer kopen, haha.

Ik probeerde het theezeefje dat ik bij Ikea kocht vorige week. Heel erg fijn, zo is losse thee drinken echt een stuk makkelijker! Ik heb een lekker theetje met granaatappelsmaaak van Søstrene Grene.

Dinsdag wilde ik mijn statief gebruiken en ik kon hem gewoon nergens vinden. Het statief kan heel compact opgevouwen worden, dus hij kon echt overal liggen.

Ik dacht dat hij in mijn voorraadkast zou zitten, maar dat was helaas niet het geval.

Uiteraard vindt mijn moeder hem wel, haha. Mijn moeder kan zó goed zoeken! Hij lag in een kledingkast onder de tuinkussens, daar had Bernard hem opgeborgen om het huis netjes te maken voor de bezichtigingen. Dat was echt de laatste plek waar ik had gezocht, hahaha. Eerlijk? Ik had al bijna een nieuwe besteld, ik had echt zó goed gezocht en dacht dat ik hem niet meer ging vinden.

Gelukkig hoefde ik geen nieuwe te kopen. Ik heb wat fotootjes gemaakt voor mijn blog en Instagram.

Slecht geslapen, maar een likje make-up helpt altijd. Ik voelde me afgelopen week niet zo top.

Ik dronk wel dit lekkertje theetje van Clipper dat ik bij Action kocht. Inmiddels is het pakje leeg en wil ik graag een nieuw pakje. Want hij is echt heel lekker! Witte thee met citroen.

Vrijdag ging ik even met mijn ouders naar Julianadorp. Daar zag ik deze leuke truien, ik de voorste kleurencombi vond ik geweldig en wilde ik graag hebben, maar helaas was er alleen nog een S en een XS. Van de achterste was nog wel een L, daar twijfelde ik nog een beetje over.

Eenmaal thuis kreeg ik een epileptische aanval. Daarna ben ik in bed gaan liggen en heb ik een dutje gedaan, ik voelde me niet zo lekker.

Zaterdag ging het echter een stuk beter, samen met Bernard ging ik lekker lunchen bij Lands End. Dat was erg gezellig, het was lang geleden dat we dat voor het laatst deden, dat maakt het extra leuk! ‘s Ochtends waren we ook nog plantjes gaan kopen bij de boer, ook echt heel leuk.

Zaterdagavond vertrok Bernard alweer naar een vriend in Den Bosch, dus het was een kort weekendje samen.

Maar zondag ging ik met mijn ouders bij Storm aan zee zitten. Prachtig uitzicht over zee.

Ik nam een lekker theetje. Het was erg gezellig!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 14 februari 2023 / 09:33

    Die truien zijn zeker heel erg mooi. Jammer dat ze er geen in jouw maat hadden.

  2. Irene 14 februari 2023 / 12:44

    Leuke trui inderdaad, jammer dat ze je maat niet hadden! En super fijn dat je mama het statief terug vond! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.