Lisanne beleeft #174

Afgelopen week was mijn menstruatieweek, maar het viel me erg mee deze keer! Ik kon nog best wat dingen doen deze week. Zo maakte ik wat foto’s, ging met mijn ouders in een cafeetje thee drinken en zocht samen met Bernard kleurtjes uit voor het nieuwe huis. Ik neem je graag mee in mijn week.

Mijn Lisanne beleeft blog schreef ik met ongekamde haren, haha.

Dinsdag ging ik aan de slag met mijn fototoestel voor een andere blogpost.

Dit was een van de foto’s!

Dinsdag kreeg ik ook een heel lief kaartje van Bernard voor valentijn. Dat had ik helemaal niet verwacht! Dat maakt het extra leuk. Zo leuk om te bedenken dat hij achter zijn computer heeft gezeten en tussen alle zoetsappige kaartjes een lief kaartje heeft uitgekozen. Hij had al Crisp besteld om valentijnsdag te vieren, dat vond ik al een heel leuk cadeau, maar dit was extra lief.

Ik had wat energie om broeken te passen, dus nu heb ik 13(!) jeans liggen die ik allemaal pas. Dit is wel van de afgelopen 10 jaar of zelfs nog langer geleden, dus er zitten ook wat oudere modellen bij. Maar het is heerlijk om zo veel passende kleding te hebben. Een half jaar geleden moest ik het doen met 2 broeken die maar net pasten, dus dit is wel even een verschil.

Samen met mijn moeder ging ik naar de bollenboer voor bloemetjes.

Ik koos blauwe druifjes uit, terwijl ik al narcissen en witte druifjes had staan. Maar het is zó gezellig. Het maakt de woonkamer helemaal gezellig.

De perenthee van Pickwick was in de bonus, dus er moest even ingeslagen worden.

Zo, die bak is bijna vol. Ik heb alleen een nieuwe favoriet, namelijk groene Clipper thee met mint en framboos. Die is komende week in de bonus, dus ik denk dat ik daar ook nog een paar pakjes van koop.

We gingen hier in Den Helder even bij een nieuw tentje zitten, Carmel heet het. Het was er erg luid (slechte akoestiek) en weinig theesmaakjes. Maar het zag er wel gezellig uit binnen.

Bij kringloop Mooier zag ik op Instagram een geweldig jasje. Toen ik (2 uur na de story) bij de kringloop aankwam was hij al weggelegd voor iemand anders. Gelukkig paste zij hem toch niet en kon ik hem de dag erna alsnog ophalen. Geweldig jasje! Ik ben er helemaal blij mee. Hij is lichtblauw en heeft een ruitje, ik vind hem fantastisch.

Sommige dagen was ik ‘s middags nog wel erg moe en deed ik dutjes, maar dat hoort erbij. Ik heb ook nog genoten van een luisterboek, ik luister nu naar De Wensenwinkel.

Ook kocht ik een cadeautje voor Bernard, maar dat kon ik eerder deze week natuurlijk nog niet laten zien omdat hij nog in Rotterdam was.

Een borrelplank! Hij is van Action, maar hij is echt verrassend mooi. Hij was €6.

Kijk nou wat een mooierd! Bernard had bij Crisp kaasjes besteld voor een kaasplankje, dus ik had druifjes, droge worst en een lekker speciaalbiertje gekocht voor bij de borrelplank. De kaasjes die hij had gekozen (de borrelplank licht pittig van Crisp) was echt ge-wel-dig. Ik heb nog nooit zulke lekkere kaasjes gegeten!

Zondag gingen we even naar de Gamma om inspiratie op te doen voor de kleurtjes voor in ons nieuwe huis. Deze kleurtjes zijn wel heftig, maar ik heb wel zin in een beetje een opvallend kleurtje op de muur.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 21 februari 2023 / 09:56

    Leuk, kleuren kijken voor het nieuwe huis! En het jasje staat je geweldig!

  2. Lija 23 februari 2023 / 14:33

    Word blij van deze post, zoveel leuke geluksmomentjes 🙂

  3. Irene 25 februari 2023 / 22:22

    Ben benieuwd welke kleur je gaat kiezen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.