Lisanne beleeft #175

Afgelopen week was er weer eentje vol fijne lichtpuntjes. Ik voelde me een deel van de tijd niet zo goed, veel pijn van een val een paar weken geleden. Gelukkig waren er ook momenten waarop ik me wel goed voelde! In de HEMA spotte ik allemaal leuke spulletjes, ik proefde nieuwe KoRo items en ging naar de tandarts. Laten we samen kijken naar de foto’s van afgelopen week!

Elke week typ ik trouw mijn Lisanne Beleeft blogje met een kopje thee.

Deze ballen van KoRo zijn ge-wel-dig. In het omhulsel zit witte chocolade met framboos en de binnenkant bestaat uit een rijstcrispie, hier vind je ze. Met de code LISANNELEEFT krijg je ook nog 5% korting op je hele bestelling. Heerlie! Hier is de zak helaas al leeg, haha.

Ik had veel last van mijn hoofd en mijn nek, er zat een soort druk op. Dit heb ik sinds ik een paar weken geleden raar ben gevallen toen ik een epileptische aanval had. Dus dan is even liggen extra fijn. Het werd gedurende de week wel steeds iets minder. Hier luisterde ik een boek in bed.

Maandagavond is Hunted VIPS avond, ik vind het een erg leuk programma!

Die pijn in mijn hoofd/nek voelde niet lekker, maar ook weer niet zó verschrikkelijk. Kon beter, kon ook slechter.

Ik vroeg op Instagram welke kleur men nu zou kiezen voor een eigen muur, groen was duidelijk favoriet, haha. Over anderhalve week(!) kunnen we een keuze maken voor onze eigen muren, want dan kunnen we met het licht in de ruimte kijken wat ik het beste vind passen.

De helft van de week had ik een aanrecht vol vaat omdat het uitruimen van de vaatwasser me steeds niet lukte. En het door iemand anders laten doen lukte ook niet vanwege de prikkels. Het is zó fijn als het dan wel lukt! Lekker een leeg aanrecht.

Kijk, dit is mijn paasmok van Xenos! Schattig he?

Donderdag moest ik naar de tandarts, ik vind dat echt heel naar. Vooral gebitsreiniging, brrrr. Gelukkig had ik nu een heel voorzichtig persoon die mij hielp, heel fijn. En geen gaatjes, score!

Daarna keek ik nog even rond bij C&A waar ik deze schattige oorbellen zag.

En bij de kringloop waar ik deze geweldige stoel zag. Ik heb al een stoel die heel lekker zit, maar ik weet nog niet of hij past in het nieuwe huis. Als hij niet past zou deze geweldig zijn. Maarja, het is lastig te bepalen of de stoel die ik al heb past, ik denk dat we dat pas weten als we verhuizen.

Bij HEMA kwam ik vrijdag een geweldige collectie tegen met allemaal bloemetjes. Mokken, glazen, alles met boemen!

Cute!

En sokken, ook écht heel leuk. Ik heb geen sokken nodig, maar het was wel erg verleidelijk.

Samen met Bernard probeerde ik een proteinereep van KoRo, eentje zonder gluten en zonder noten en pinda’s! Ik vroeg aan Bernard of hij ook een hapje wilde, waarna hij de hele reep opat, ik kon nog net een fotootje van het laatste stukje maken. Hij viel in de smaak! Het was met cookie dough smaak, echt geweldig!

Zaterdag aten we nasi met groenten van de markt, jum!

DELEN:

2 reacties

  1. Floortje 28 februari 2023 / 13:42

    Super leuk zeg! Ik ken dat gevoel, na zo lang eindelijk weer is lekker opruimen… Knap je gelijk van op als je de mooie opgeruimde ruimte weer ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.