Lisanne beleeft #176

Van afgelopen week heb ik weer een heleboel leuke foto’s! Zo kocht ik een geweldig vest, was ik lekker bezig met plannen (en stickers) en haalden we weer een Too Good To Go box op bij Lidl. Ik neem je heel graag mee in mijn week.

Ik gebruik al jaren met heel veel plezier een Structuurjunkie planner (ook via Bol te koop, of gewoon in de boekenwinkel!). Soms gebruik ik hem puur praktisch, maar ik vind het ook heel leuk om hem vol te plakken met stickers. Ik heb sowieso nog heel erg veel stickers die eens gebruikt moeten worden, dus ik ging lekker los.

Zo zag dat er uiteindelijk uit. Ik word er helemaal blij van!

Ook nam ik een kijkje in het Flow Book For Paper Lovers, een heerlijk boek vol mooie papieren goodies. Ik heb een blogpost in de planning staan met mijn favorieten uit het boek, dus die kun je nog verwachten.

Via de app van Greetz wilde ik een kaartje sturen naar mijn opa en oma, maar hij liep steeds vast. Dus toen heb ik hem maar via de laptop gedaan, dat ging gelukkig wel goed. Met mijn opa gaat het niet zo goed, afgelopen week was hij nog thuis, nu ligt hij in het ziekenhuis.

Samen met mijn moeder ging ik even naar de Wibra, ik had namelijk onwijs leuke vesten in het krantje zien staan. Deze met groen en roze…

En met paars en oranje. Ik vind ze allebei geweldig!

Maar ik ging voor deze roze met groene. Ik vind hem zó leuk dat ik twijfel of ik niet ook nog die andere met oranje en paars moet kopen, maarja. Dat doe ik maar niet, haha.

Een van mijn favoriete theetjes van Clipper: groene thee met framboos in mijn Hema paasmok.

En de dag erna mijn favo Pickwick theetje, caramelised pear. In een Xenos paasmok.

Ik deed de dag nadat ik het vest kocht meteen het vest aan. Met een broek waarin ik blote enkels heb, inclusief witte sneakers. Lekker zomers! Het was helemaal niet zo koud, dus dit ging prima, heerlijk!

Donderdagavond kwam Bernard al, vrijdag werkten we gezellig samen aan tafel.

Vrijdagavond pakte ik cadeautjes in, dit papier paste net niet helaas.

Zo… klaar! Links is voor Bernard, die zondag jarig. Rechts voor Stern, een goede vriend van Bernard, die vierde van het weekend zijn verjaardag.

Zaterdag gingen we naar de Lidl om een Too Good To Go doos op te halen. Ik vind dat zó leuk. Het is spannend of je er eentje kan bemachtigen, je hebt voorpret met raden wat erin zit en hier in Den Helder is de inhoud áltijd beter dan je had gehoopt.

Weer een hele doos vol voor €2,99. Echt top! We hebben er al lekker veel van gebruikt afgelopen weekend. In dit filmpje laat ik zien wat er allemaal in zat.

Zondag voelde ik me niet zo goed, dus bleef ik thuis. Ik luisterde naar Het Cupcake Café, echt een heel leuk boek. Via deze link kun je ook 30 dagen gratis Storytel proberen, daarna kun je gewoon weer stoppen dus het is écht gratis. Er staan echt oneindig veel boeken op!

Zondagavond keek ik naar Soof 3, op Netflix. De eerste twee delen waren heel luchtig en gezellig.

Het derde deel vond ik een stuk zwaarder, heel zielig. Maar zeker geen slechte film, alleen anders dan ik verwacht had, haha.

DELEN:

3 reacties

  1. Irene 6 maart 2023 / 14:52

    Leuk je vest! En het paper lovers boek had ik echt graag gehad maar kon ‘m nergens meer vinden 🙁 Benieuwd naar je post erover!

  2. Naomi 7 maart 2023 / 09:06

    Wat ziet jouw planner er tof uit zeg, zo met die stickers! Het vest vind ik heel mooi. Staat je goed ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.