Lisanne beleeft #177

Afgelopen week was geweldig! Bernard en ik kochten namelijk samen een huis in Alkmaar, zó spannend en leuk. Verder was hij ook nog deze week jarig, dus dat moest gevierd worden. Ik deed boodschappen, ging deze week ook nog even alleen op pad en ik denk dat ik nog nooit zo veel verfkleuren in huis heb gehad, haha. Ik neem je mee in deze geweldige week!

Maandag typte ik, zoals altijd, mijn Lisanne beleeft blog.

Ook vulde ik mijn planner in, dat geeft altijd zo’n goed gevoel! Als ik dit zie krijg ik meteen weer zin om aan een nieuwe week te beginnen. Deze keer ga ik wat andere stickers uit de kast toveren.

Ik liet een deo zien die hervulbaar is, echt heel handig. Bij normale deo’s heb je natuurlijk metaal of plastic dat maar eenmalig gebruikt wordt, dat is bij deze verpakking niet zo. Je koopt één keer een mooie case en daarna alleen nog maar navullingen. Mijn kortingscode (LISANNE20) is tot eind maart geldig op de website.

Nog even kijken naar alle kleurtjes…

Ik liep een rondje door het centrum van Den Helder, er was weer bijna niemand te bekennen. Zo leeg altijd! Om eerlijk te zijn vind ik dat niet zo heel erg, ik houd ook wel van rust. Maar voor de stad is het natuurlijk niet zo goed! Ik ging naar Xenos voor een potje, die hadden ze nog niet.

Bij Blokker hadden we wel allemaal leuke spulletjes. En bij Holland & Barrett kocht ik valeriaan, dat was op. Verder niks.

Woensdagavond kon ik niet zo goed slapen. Het gaat namelijk niet zo goed met mijn opa én de dag erna moest ik vroeg (voor mij vroeg) opstaan om die volgende dag… te gaan tekenen!

Leuk outfitje aan en……

Kijk waar we zijn!

Ik had natuurlijk meteen mijn kleurtjes mee, maar ik wist het nog niet zo. De woonkamer is heel licht en de muur heeft een soort structuurtje. Dat maakt het toch wat lastig kiezen.

De dag erop gingen Bernard en mijn vader klussen in het huis in Alkmaar, en samen met mijn moeder ging ik nog een keertje naar de Gamma om kleurtjes uit te kiezen bij de wand met verfkleuren. Voor mijn kantoortje wil ik een vrolijk kleurtje.

Voor de rest heb ik wat minder felle kleuren gekozen voor de muren beneden, maar zonder daar te zijn kan ik dat nog niet kiezen. Dus ik moet komende week weer een keertje heen.

Ik probeerde weer een reep van KoRo, deze was écht heel lekker!

Zaterdag was Bernard weer weg om te klussen, dus samen met mijn moeder deed ik wat boodschappen. We gingen naar de markt, waar ik kaas kocht en lekkere olijfjes. En bij de AH haalde ik alle benodigdheden voor taart.

Ik had twee enorme blokken kaas, omdat het meisje 500 gram kaas voorstelde en ik geen nee durfde te zeggen, hahaha. Je kan ook maar beter te veel hebben dan te weinig, toch? We hebben dus nog wat over…

Dit is het recept van de taart die ik maakte. Was erg lekker!

En ik maakte op zondag deze spiesjes met basilicum, tomaatjes en mozzarella. Dat ziet er zo gezellig uit!

Dus zondag was een dagje klusvrij voor de mannen en vierden we gezellig de verjaardag van Bernard. 27 is hij geworden! Het was een erg leuke dag.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 14 maart 2023 / 09:43

    Van harte gefeliciteerd met Bernard én met jullie huis. Wordt vast een heerlijke tijd met kleurtjes uitzoeken en van het huis steeds meer een thuis maken.

  2. Irene 17 maart 2023 / 18:56

    Proficiat met het huis en de jarige job! Die taart ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.