Lisanne beleeft #178

Afgelopen week was, nouja… ik heb me weleens beter gevoeld. Ik had gelukkig ook goede dagen, maar ook hele slechte. Maar laten we kijken naar de fijne dingen: in ons nieuwe huis gaat alles goed, we kozen de eerste kleurtjes voor op de muur en in de slaapkamer zijn de muren zelfs al geverfd. Ik neem je mee in mijn week.

Ons huis heeft een grote zolder, maar wij wilden er wat meer licht in hebben. En we gaan het opdelen in kamers. De twee extra dakramen werden maandag geplaatst, echt heel fijn! Mijn vader en Bernard hebben een paar weken vrij genomen om overdag te klussen in Alkmaar. ‘s Avonds heb ik dus wel gezelschap van Bernard, gezellig!

Ik ging nog eens naar de Gamma voor mooie kleurtjes voor op de muur. Ik vind het erg lastig kiezen, ook aangezien ik niet zomaar van Den Helder (waar ik nu woon) naar Alkmaar (waar het nieuwe huis staat) kan om even te kijken hoe het licht valt. Maar een selectie maken lukt natuurlijk wel!

Vorige week zaterdag ging ik naar de markt voor lekkere kaasjes voor op Bernard zijn verjaardag vorige week. Ik had opdracht gekregen om 350 gram kaas te halen, maar toen ik eenmaal bij de kraam stond en had gezegd welke kaas ik wilde stelde de verkoopster een kaasje voor van ruim een pondje. En ik durfde geen nee te zeggen, dus nu hebben we veel kaas over, hahaha. Het komt wel op hoor, maar toch een beetje drollig van me, haha. Ik kan er wel om lachen gelukkig.

Ik gebruikte mijn planner weer. Deze keer met andere stickers.

Woensdag was het tijd om te stemmen.

Dus dat heb ik netjes gedaan!

Ik droeg een van mijn favoriete vesten. Deze zit zo lekker en staat leuk.

En de dag erna een vestje dat al heel lang in mijn kast ligt, van Chiquelle.

Vrijdag kwam een verhuizer kijken wat er allemaal verhuisd moest zodat hij een offerte kon maken. Daarvoor wilde ik wel even opruimen. De slaapkamer is altijd de grootste klus, daar maak ik altijd de meeste rommel.

Daarna moest ik uitrusten, vond ik vervelend (achteraf gezien vind ik dat gezeur van mezelf, haha).

En ik maakte nog een foto voor een campagne.

Helemaal boven viel er niets op te ruimen, dat was nog helemaal netjes. Voor het verhuizen moet ik overigens wel nog héél veel dingen weg doen die hier in de (inbouw)kast liggen, het past namelijk lang niet allemaal in het nieuwe huis.

Samen met Bernard koos ik twee kleurtjes uit voor het huis. Curry voor de gang en Texel voor de slaapkamer. Dit zijn mengkleuren van de Gamma, die hebben we laten mengen in Flexa Creations verf.

Zaterdag was verschrikkelijk, ik had 10+ epileptische aanvallen binnen een paar uur en voelde me echt heel slecht. Gelukkig kwam mijn moeder me helpen en ben ik natuurlijk veilig in bed gebleven.

Ondertussen waren mijn broertje en zijn vriendin bezig met het verven van de muren in de slaapkamer. Heel erg mooi! Bernard, een vriend van Bernard en mijn vader waren bezig op de zolder van het huis.

Zondag haalden we weer een Lidl Too Good To Go box op bij Lidl, weer een goede score. Dat was het hoogtepunt van mijn dag, voor de rest lag ik in bed bij te komen.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 20 maart 2023 / 23:16

    Vreselijk, die epileptische aanvallen!
    De kleur ‘curry’ vind ik echt heel mooi. Ik ben zó benieuwd hoe het allemaal gaat worden in jullie nieuwe huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.