Lisanne beleeft #18

Wat ik allemaal beleefd heb? Dat ga ik je vertellen. Op woensdag, in plaats van maandag, maar dat mag de pret niet drukken. Ik deed superleuke dingen, zo ging ik naar een verjaardag met allemaal YouTubers en influencers. Ook deed ik een kleurpotlodentest, kocht ik leuke planspulletjes bij Hema en deden we spelletjes.

Zondag (vorige week alweer) ging ik naar de verjaardag van Elise, van EliseDingen, in Leeuwarden. Elise en ik kennen elkaar al jaren, maar nog nooit hadden we elkaar ontmoet vanwege mijn gezondheid. Dit jaar werd ik uitgenodigd op haar verjaardag en kon ik gaan, superleuk!

Daar waren nog veel meer meiden die ik online al lang ken, maar nog nooit eerder ontmoet had. Even met Instagramlinkjes: Elise, Anouk (van Post & Papier!), Yassmin, Nienke, Romy en Marion. Superleuk om iedereen nu in het echie te zien! En voor jullie tipjes om te volgen, want ze doen allemaal iets creatiefs, mocht je dat ook leuk vinden.

En dat we creatief zijn kun je natuurlijk goed zijn aan onze zelfgemaakte feesthoedjes, haha!

De avond erna kon ik niet slapen, het waren zo veel indrukken op een dag! Maar het was heel erg leuk, dus het was het waard. De dag erop moest ik wel even bijkomen, haha.

Ik testte Action kleurpotloden (daar blogde ik al over) en later Bruynzeel potloden waarover ik nog wil schrijven.

Bij mijn ouders stond een vaas met vrolijk gekleurde tulpen op tafel. Ik vind dat zo gezellig staan! Het liefst heb ik altijd bloemen op tafel staan.

Ik maakte noedelsoep! Ik moet zeggen: dit was de eerste keer dat ik een gerecht uit een verspakket niet echt lekker vond. Ik kook het liefst wel met verspakketten, omdat daar stap voor stap op staat wat je moet doen. Dat vind ik wel erg fijn, zo hoef ik zelf de volgorde niet te bepalen. Leren koken is al genoeg uitdaging!

Wat voor boeken ik het liefst lees? Persoonlijke ontwikkeling! Altijd bezig met verbeteren, haha. Ik neem voor fictie niet de tijd, zonde eigenlijk.

Ik ben fan van Skip-bo! Onder meer omdat ik tegen Allard altijd win als we dit spelen, gna gna. Dit blijft een leuk spelletje, het is lekker simpel en snel.

Mijn oma stuurde me een wel superleuk kaartje! Geweldige illustratie.

En ik ben weer in mijn kantoor bezig geweest, dat is wel te zien… ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik laat een soort spoor achter met creatieve spullen, haha.

Samen met mijn moeder ging ik thee drinken bij Robuust in Den Helder. Ik zie heel vaak dat Sytse van hetgroenebroertje.nl daarheen gaat, dus extra leuk om er nu zelf te zitten. Ze hadden zelfs een taartachtig glutenvrij iets voor mij, dat komt niet vaak voor!

En ik nam een kijkje bij de kringloop. De bordjes vond ik wel erg leuk, maar ik nam ze niet mee. Ik zou niet weten waar ik ze op moet hangen, we hebben er niet echt plek voor. Het is weer eens iets anders!

DELEN:

8 reacties

 1. Naomi 6 februari 2020 / 07:54

  Heerlijk, dat creatieve spoor in het kantoor. Oké, totdat het opgeruimd moet worden, maar dat is een ander verhaal;).

 2. Buitenmus 6 februari 2020 / 13:23

  Benieuwd naar je review over Bruynzeel potloden. Ik overweeg om hun aquarelpotloden te kopen wegens betaalbaar maar ik weet niet of ze fijn werken.

 3. Anneloes 6 februari 2020 / 17:42

  Ik ben ook gek op de kringloop. Die mooie bordjes gebruik ik om lekkers op te serveren met een verjaardag of visite. Maar je kan ook heel leuk zelf een etagère maken met bordjes en kopjes van de kringloop. Heb ik een keer met een vrijgezellenfeestje gedaan. Altijd leuk voor kleine hapjes. 🙂

 4. Dionne 7 februari 2020 / 23:23

  Kringloop! 😍 Ik zie ook vaak zoveel leuks, lastig is het dan hé om je in te houden? Geen idee trouwens of een van de verkooppunten bij je in de buurt zit, maar de taartjes van Sharp Sharp zijn ook echt heerlijk! Ik mis totaal niet meer de ‘normale’ taarten en ze zijn zonder gluten, melk, geraffineerde suikers, noem maar op, lekker clean dus.

 5. Ilse 8 februari 2020 / 05:39

  Wat leuk dat je naar de verjaardag van Elise kon!

 6. Petra 10 februari 2020 / 20:52

  Blij voor je dat je bij Elise haar verjaardag kon zijn! Je geeft aan dat je graag boeken leest over persoonlijke ontwikkeling, ken je Jelle van SoChicken (sochicken.nl)? Hij heeft twee boeken geschreven; ‘Steeds Leuker’ en ‘Leven met wind mee’.
  Ik vind hem erg fijn schrijven. Zijn manier van dingen benoemen is misschien wat bijzonder, maar hij zegt wel rake dingen vind ik en geeft veel praktische tips en oefeningen. Misschien vind je het interessant leesvoer 😉

 7. Olga // Daar Was Eens 15 februari 2020 / 18:29

  Als ik in de Action loop, kijk ik altijd even bij de spullen die jij hier op je blog deelt of hebt gedeeld. Als jij er over te spreken was, neem ik nog wel eens iets mee naar huis om ook uit te proberen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.