Lisanne beleeft #180

Afgelopen week stond in het teken van opruimen! De verhuizing is nabij en lang niet al mijn spullen kunnen mee, dus ik ben hard bezig met alles uitzoeken. Wel heb ik twee nieuwe kledingstukken die ik je graag laat zien, haha. Ook kocht ik bíjna nieuwe eetkamerstoelen, ik twijfel nog steeds een beetje. Ik neem je mee in mijn week!

Bij Zeeman kocht mijn moeder twee leuke topjes, de witte kocht ik uiteindelijk in een maatje kleiner, dan zat hij perfect.

En deze kleur vind ik mijn moeder altijd zo goed staan, dus deze heeft zij nu, haha.

Ik heb heel veel knutselspulletjes uitgezocht en heel veel weg gedaan. Weg doen betekent overigens niet weggooien, ik vind er altijd een nieuw huisje voor waar ze de spulletjes goed kunnen gebruiken.

Ook een voordeel: ik vond leuke stickers in mijn verzameling, die ging ik meteen gebruiken met plannen in mijn Structuurjunkie planner. Structuurjunkie heeft trouwens hele leuke nieuwe designs nu, de moeite waard om even te bekijken!

Zo’n theezeefje vind ik perfect voor losse thee. Deze verkopen ze nu bij Action voor €1,99 per stuk.

Mijn oma is echt de liefste, ze gaat gewoon door met kaartjes sturen nu opa er niet meer is. Dit was de eerste sinds opa is overleden en ik had niet verwacht dat ik nog een kaartje zou krijgen (ze stuurt ze al bijna 10 jaar, elke week eentje).

Dat inspireerde me om mijn kaartencollectie uit te zoeken, ik had zó veel kaartjes. Ik denk dat ik 2/3 ongeveer heb weg gedaan, voor de rest zoek ik nog een systeempje om ze goed te sorteren.

Lekker ontbijtje, yoghurt met mijn favo glutenvrije granola en blauwe bessen uit de vriezer.

Bij Kwantum zag ik deze stoel, ik vind hem geweldig!

Ik twijfelde alleen nog een beetje, over de kleur (wel heel mooi, maar misschien snel vies) en de stevigheid, maar de vormen vind ik fantastisch. Misschien dat we ze later nog kopen, mooi zijn ze in elk geval wel (als je het mij vraagt).

Samen met mama deed ik een bestelling bij Douglas. Ik kocht deze poeder, de Studio Fix (deze had ik al, ik kocht een nieuwe).

En we kregen er een cadeautje bij, een mini oogcreme.

Zaterdag kwam ik wel uit bed…

Maar ik lag er ook in no time weer in, ik was erg moe. Ik ben afgelopen week echt een paar dagen ziekjes geweest, vooral ‘s avonds en ‘s nachts. Gelukkig lijkt het weer wat beter te gaan!

Zondag gingen we natuurlijk naar buiten, genieten van het zonnetje.

We reden naar Julianadorp, waar ik deze schattige truien zag. De roze ging mee naar huis, echt heel leuk! Als je wil weten wat ik nog meer kocht, je ziet het hier.

De truien waren nu nog maar €22,50, ik moest me inhouden om niet alle kleurtjes mee te nemen, haha. Maar ik kocht er natuurlijk gewoon maar eentje.

Deze chippies van KoRo zijn fantastisch. Als je een bestelling doet: deze zijn de moeite waard, erg lekker!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 3 april 2023 / 18:57

    Heel herkenbaar, je gedachten bij die stoelen. Ik zou ook bang zijn dat het snel vies wordt. Zijn ze er niet in een andere kleur die ‘praktischer’ is?
    Goed bezig met het uitzoeken van die spullen. Lijkt me best een pittig klusje.

  2. Irene 6 april 2023 / 13:17

    Inderdaad super mooi die stoel! Ik zou alleen ook geen witte durven nemen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.