Lisanne beleeft #181

De week begon met heel veel opruimen. Daarna zijn we overgegaan op inpakken, de verhuizing komt dichterbij! Sterker nog, de volgende Lisanne beleeft wordt geschreven in het nieuwe huis, zo gek. Ik kwam in huis allemaal rare verzamelingen tegen en ik at heerlijke asperges. Ik neem je graag mee in mijn week!

Mijn nieuwe trui, die ik vorige week kocht, meteen aan! Hij is van het merk Ambika en ik kocht hem vorige week met 50% korting, dat maakt het extra leuk, haha. Ik vind het een vrolijke trui!

Maandagavond ging Bernard naar Rotterdam. Onderweg komt hij dan langs ons huis (maximaal 5 minuutjes omrijden), dus hij ging even langs om alvast wat dozen te brengen. Zo leuk! Dit is hoe de gang er nu uitziet. Er komen nog betere foto’s als het af is, en dat is al bijna…

Ik deed een wit nagellakje op.

En nog meer wit: asperges! Ik ben zó dol op witte asperges. Deze doos met asperges kreeg ik ter promotie van de asperges, ze zijn weer in het seizoen!

Samen met mijn moeder zocht ik mijn hele kledingkast uit, wat een werk. Er zaten heel veel verschillende maten in, van 34 tot en met 44. De 34 en 36 en XS en S heb ik maar weg gedaan, die maat droeg ik toen ik van de pijn en uitputting maar heel weinig kon eten. Ik ben echter wel wat afgevallen en nu pas ik deze jeans weer!

Dit kwam allemaal uit mijn kledingkast, mijn kast is zó groot, dit is nog maar een heel klein deel van wat erin zit, haha. Ik moet de kast straks wel gaan delen met Benard, maar het is een IKEA PAX van 3 meter en ik mag straks 2 meter gebruiken. Dus dat moet goed komen!

Deze kast moet ik nog uitzoeken. Ik heb er inmiddels een beetje naar gekeken, het meeste houd ik wel. Dat moet dus allemaal ingepakt. We hebben alleen nog geen kast in de woonkamer in het nieuwe huis (hier heb ik zo’n fantastische inbouwkast), dus waar het heen gaat weet ik nog niet.

Ik zocht een kaartje uit voor mijn oma. Ze stuurt mij ook graag malle kaartjes, dus deze vond ik wel erg leuk.

Ik kreeg een cadeautje van Ditisdenhelder. Heel leuk!

Kaartje van oma op de bus gedaan.

Vrijdag aten we de asperges, heeeerlijk. We gebruikten dit recept van Eefkooktzo, echt de beste manier om asperges te eten. Dit recept van Uitpaulineskeuken is ook erggg lekker, die maak ik misschien de volgende keer weer.

De zon scheen zaterdag, dus ik ging natuurlijk naar buiten. Zo fijn! En natuurlijk weer verder met inpakken.

Haha, ik kwam mijn paperclipverzameling tegen. Dit was zó leuk om te verzamelen!

Hetzelfde geldt voor de washitapes… ik gebruik het niet, maar het ziet er zo leuk uit.

De paperclips gaan allemaal weg, van de washitapes bewaar ik deze. Ik denk niet dat ik het erg ga missen want ik heb het weinig gebruikt laatste jaren.

En aan deze serie met boeken ben ik begonnen, te beginnen met zomer in het duincafe! Ik luister via Storytel, je kan via deze link ook 30 dagen gratis luisteren. Ik heb deze tips ook gekregen via mijn Instagram, zo leuk om zo nieuwe boeken te ontdekken!

DELEN:

4 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 10 april 2023 / 13:15

  Altijd ontzettend leuk om weer van alles tegen te komen als je je spullen aan het uitzoeken bent! Kost bij mij daardoor overigens wel altijd erg veel tijd, haha!

 2. Irene 10 april 2023 / 15:48

  Haha moest lachen om de tapejes die je niet gebruikt. Ik ben ook zo’n verzamelaar :’) Ik heb echt ZO VEEL stickers en ik gebruik dat eigenlijk ook bijna nooit. Neem mezelf altijd voor ze in mijn bullet journal te gebruiken maar ik ben toch meer van het tekenen daarin. En tegelijk kan ik er geen afscheid van nemen. De tapejes die je houdt zien er wel erg mooi uit. Zeker die met bloemetjes.
  Veel succes met de verhuizing en verder uitzoeken!

 3. Geke 10 april 2023 / 18:02

  Wat een leuk kaartje voor je oma. En wat mooi dat de traditie van het sturen behouden blijft <3
  Haha, de paperclips, op mijn vorige werk spaarde ik ze ook 🙂 Kreeg er dan altijd van collega's als ze een leuke hadden in hun dossier. Die werd dan gewisseld voor een 'gewone' :). Was vooral gek op de gestreepte 🙂
  Veel succes met verhuizen, en hopelijk mag het snel als thuis aanvoelen.

 4. Naomi 11 april 2023 / 07:57

  Heel mooi al, dat inkijkje in de gang.
  Leuk om je verzamelingen te zien:).
  Héél veel succes met de verhuizing deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.