Lisanne beleeft #182

Deze Lisanne beleeft speelt zich af op twee plekken, namelijk in Den Helder waar mijn oude huis staat, maar ook in Alkmaar, waar het nieuwe huis staat. We zijn namelijk verhuisd! Ik neem je mee in mijn week én een beetje in mijn nieuwe huis.

De week begon met vooral heel veel dozen inpakken. Bernard en mijn vader namen allebei steeds een auto vol dozen mee als ze naar het nieuwe huis gingen of (Bernard) erlangs reden onderweg naar Rotterdam.

Samen met Bernard kijk ik naar Hockeyvaders op Videoland, we vinden het hilarisch.

En weer inpakken. Al mijn creabea spulletjes moesten natuurlijk ook mee.

Maar de slinger, daar twijfelde ik nog over. Maar natuurlijk heb ik hem tóch meegenomen! Ik heb er ook al een plekje voor uitgekozen.

Veel dutjes, ik voelde me niet heel lekker. Dat hoort er ook bij. Gelukkig had ik ook heel veel hulp met inpakken en hoefde ik niet alles zelf te doen.

Dit had ik aan.

De nacht voordat we verhuisden ging ik bij mijn ouders logeren. De verhuizers begonnen namelijk al om 8 uur en zo vroeg kan ik niet opstaan zonder na een paar uur in te storten. Dus ik sliep een nachtje lekker bij mijn ouders! Zo veel spullen die ik meezeul is een van de redenen dat ik niet graag ergens ga logeren, haha.

Met mijn moeder samen pakte ik aan het eind van de dag de trein (want de auto’s zaten allemaal vol) en toen waren we in Alkmaar! We hebben superveel hulp gehad van mijn broertje en zijn vriendin en mijn vader en Bernard zijn vader en een vriend van Bernard kwamen ook helpen verhuizen. Dus… genoeg hulp! En we hadden een verhuisbedrijf ingeschakeld voor de grote meubels, dat was ook erg fijn.

Eerste keer tanden poetsen in het nieuwe huis. Ik was om 8 uur natuurlijk helemaal uitgeteld, maar het voelt wel meteen als thuis door al mijn eigen meubeltjes die in het huis staan.

Deze kleur op de muur vinden we zó mooi. Ik denk dat ik nog wel een blogpost maak van alle kleurtjes die we uiteindelijk gekozen hebben voor op de muren door het hele huis.

De grote spiegel is ook mee. Ik dacht eerst dat er geen plek voor was, maar Bernard vond toch een plekje!

We wonen dichtbij de AH XL, dat is echt top. Heel veel keuze dus! Deze koekjes had ik nog nooit eerder gezien, dus die gingen mee naar huis. Ze waren niet heel bijzonder, maar nu heb ik het wel geprobeerd, haha.

Home is where de perenthee is.

Zondag kregen we bezoek, maar ik was echt heel moe.. Dus nog even in bed uitrusten. Het bezoek was wel heel gezellig!

‘s Avonds aten we aspergesoep met het nieuwe glutenvrije borrelbrood van de AH.

Die was echt heel lekker! Deze gaan we zeker vaker kopen. De soep was ook echt geweldig, het was zo’n verspakket van (verrassend) AH.

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 18 april 2023 / 09:14

    Lijkt me heerlijk dat de verhuizing nu achter de rug is. Wat ik zo zie aan kleuren in het nieuwe huis vind ik al heel erg mooi.

  2. Irene 18 april 2023 / 09:30

    Fijn dat de verhuizing voorbij is en je er op je plek zit. Benieuw naar je post met kleurtjes. Dat in de slaapkamer ziet er inderdaad super mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.