Lisanne beleeft #183

De eerste volle week in Alkmaar! Het was wel een beetje raar, ik moet nog wel heel erg wennen aan mijn nieuwe omgeving. Maar tegelijkertijd vind ik het hier ook wel heel erg fijn! Ik neem je mee in mijn week.

Het is hier in Alkmaar vaak wel een graad of 3 warmer dan in Den Helder. Den Helder is aan drie kanten omgeven door zee, dus je kan je voorstellen dat dat invloed heeft op de temperatuur. En wind, koude wind, altijd. Het was natuurlijk geen heel warme week, maar ik moest mijn outfits wel een beetje aanpassen. Vooral als ik naar buiten ga schat ik het vaak verkeerd in, haha.

Er zit een AH op loopafstand, dus daar doen we graag onze boodschappen. Ik vind dat zo gezellig samen met Bernard!

Ik ben begonnen met het uitpakken van alle spullen op mijn kantoortje.

Dat ziet er al goed uit, toch? Vind ik wel!

Bij de AH zit ook een Action, haha. Daar kan ik dus heel makkelijk heen! Ze hadden leuke kaartjes om te knutselen in vrolijke kleurtjes met bijpassende enveloppen en deze leuke boeken met allemaal papierwaren. Vond ik wel leuk! Ik ging uiteindelijk naar huis met een Scrub Daddy.

Haha, ik was blij dat Bernard vroeg naar huis kwam, uiteindelijk heeft hij er twee uur over gedaan om thuis te komen. Daar moeten we nog even aan wennen. Normaal is het vanaf zijn werk in Rotterdam een uur rijden, maar in de spits is het dus een stuk langer.

Vrijdag was een spannende dag, ik verkocht namelijk mijn huis in Den Helder! Dat was zo’n fijn huis, ik heb daar echt met heel veel plezier gewoond. Het liefste had ik dat huis meegenomen en in Alkmaar neergezet, maar ja, dat gaat natuurlijk niet. Ik ga het huis echt wel missen!

Bij H&M kocht ik deze lamp, perfect voor in onze keuken.

Samen boodschappen doen, gezellig. Ik vind dat zo’n leuke activiteit samen!

Ik vulde mijn kaartenrekje, dat was heel leuk om te doen. Misschien zet ik nog zo’n rekje neer, het staat zo gezellig! En ik heb er nog eentje. Ik kocht ze ooit bij een groothandel.

Slapen gaat niet supergoed, ik word steeds te vroeg wakker (waardoor ik om 7 uur ‘s avonds helemaal gesloopt naar bed ga). Ik denk dat dat komt doordat de gordijnen niet zo goed zijn als in mijn oude huis, dus we kochten bij Jysk een rolgordijn. Deze gaat mijn vader deze week ophangen!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 24 april 2023 / 17:47

    Je kantoor ziet er zeker weten al heel goed uit. En grappig dat het qua temperatuur zoveel scheelt. Ik zou dan ook qua kleding echt wel even moeten nadenken wat wel/niet handig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.