Lisanne beleeft #185

Het is weer maandag, dat betekent dat ik je laat zien hoe mijn week was. Ik deed heel veel leuke en fijne dingen, zo keek ik bij Sissy-Boy (de eerste keer ooit!), gingen we naar de Praxis voor kleurtjes en maakten we een tripje naar Loods 5.

Ik was nog nooit eerder in de Sissy-Boy geweest, wat veel moois hebben ze daar zeg!

Voor Bernard maakte ik wat foto’s van dingen die ik echt fantastisch vond. Ik denk dat ik voor mijn verjaardag een mooi item hiervan vraag, want het is niet goedkoop. Maar zó mooi!

Ook kwam ik erachter dat de Essie nagellakjes 50% afgeprijsd waren bij onze Etos. Ik nam een foto en koos thuis een kleurtje. Het werd de blauwe (links) en de groene (midden).

Zo blij met de kaartjes die ik wekelijks krijg van mijn oma! Deze met lammetjes is toch alles wat je nodig hebt in het leven? En helemaal een een Texelgevoel! Mijn oma woont op Texel.

Ik deed ook een kaartje op de post, voor iemand die geopereerd is. Naar mijn oma stuur ik ook regelmatig een kaartje hoor! Ik heb afgelopen week weer postzegels gekocht, dus ik kan weer post sturen.

Altijd als ik op de foto ga voor langer dan 2 tellen word ik een beetje ongemakkelijk. Daar krijg je zulke foto’s van, haha.

Deze outfit vond ik echt heel hip. Lekker vrolijk!

Mijn kaartenrekjes staan, heerlijk om naar te kijken en natuurlijk af en toe eentje uit te kiezen om te verzenden.

Samen met Bernard ging ik naar de Praxis, het duurde even…

Want hij moest een kleur kiezen voor zijn kantoor op zolder!

Het werd woudgroen van Perfection. Als het af is laat ik het nog wel zien, maar het wordt echt heel erg mooi!

Deze oorbellen kreeg ik van Mi Vida, lekker vrolijk.

Ook keek ik De Mol België. Spannend! Vanavond (of morgen) kijk ik de finale. Ik heb ongetwijfeld weer fout wie de mol is, haha.

Ik zei het afgelopen week al: ik wilde naar Loods 5! Dat vond Bernard gelukkig ook een goed idee, dus we hebben het onwijs leuk gehad in Loods 5 in Zaandam (maar een half uurtje rijden!).

Deze bank vonden we allebei fantastisch, helaas hebben we al een bank, haha.

En deze lepeltjes en mooie kleurtjes… zo veel moois!

Van deze mokken maakte ik een fotootje, omdat ik ze misschien aan het einde nog wilde kopen. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan, maar ze zijn wel echt prachtig. Wat we wel kochten zie je hier.

En deze stoelen… met een mooie ronde zitting, niet te grof maar toch stevig én ze zaten heerlijk. Als ze niet meer dan 300 euro per stuk waren geweest waren dit zeker kanshebbers om plaats te nemen in onze woonkamer, maar helaas. Wie weet ooit! (a girl can dream).

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 9 mei 2023 / 08:50

  Ben heel benieuwd of jij de Belgische mol goed had. Ik heb getwijfeld tot tijdens de finaletest en uiteindelijk koos ik toen een definitieve mol. De verkeerde uiteraard;). Je had een weekje met veel kleuren;). Leuk om te zien!

  • Zo simpel is dan geluk 9 mei 2023 / 13:02

   Sissy Boy en Loods 5 zijn beide echt ontzettend leuke winkels!! Altijd wel een beetje jammer dat het daar zo prijzig is.

  • Lisanne 9 mei 2023 / 14:20

   Haha, ik had het zoals gedacht weer helemaal fout! Vanaf het begin helemaal niet verdacht. Ben benieuwd naar de molacties volgende week 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.