Lisanne beleeft #186

Afgelopen week was op sommige momenten een hele uitdaging, maar het is allemaal goed gekomen. En gelukkig deed ik ook veel fijne dingen! Ik kocht een nieuwe broek, luisterde naar een nieuw boek en probeerde een Too Good To Go pakket van Flink uit. Ik neem je graag mee in mijn week.

Met mijn moeder ging ik naar het centrum van Alkmaar, waar we eigenlijk een kraamcadeautje gingen kopen. Dat konden we niet vinden naar onze zin, maar in de kledingwinkels vonden we wél leuke dingen. Ik ging voor een broek! Deze van Costes met wijde pijpen zat erg leuk, maar ik vond de onderkant (met splitje) iets minder.

Deze van Only vond ik erg leuk, maar een beetje een donkere wassing. Ik was wel fan, eigenlijk! Als ik hem in de herfst was tegengekomen had ik hem waarschijnlijk wel gekocht.

Zo’n crème/gebroken witte broek vind ik ook heel leuk. Deze van Only zat helaas niet zo mooi, vond ik.

Deze broek met rechte pijp van Costes werd het wel. Heel erg blij mee! Zoiets had ik nog niet.

Bernard moest dinsdag spreken op een congres, dat ging heel goed. Kijk nou, zo’n grote zaal! Bernard doet onderzoek naar astma en genetica in het Erasmus MC. Als hij zo’n presentatie mag doen ben ik altijd extra trots op hem.

Mijn nieuwe bloesje van My Jewellery en mijn nieuwe broek. Helemaal gelukkig mee! Echt een topoutfit.

Woensdag werkte hij weer thuis, gezellig!

Deze boeken staan op mijn Storytel boekenplank, uiteindelijk heb ik gekozen voor Jill Mansell. Als je ook 30 dagen gratis luisterboeken wil luisteren, dat kan hier.

Ik probeerde deze muesli van Consenza, erg lekker! Ik moest er even aan wennen, maar nu ben ik fan.

Donderdag regende het, maar ik ging toch even naar de winkel.

Bernard was er de hele dag niet (hij had tot laat werkdingen), dus ik moest zelf eten. Nu lukt eten opwarmen me meestal wel, maar donderdag ging het met erg veel moeite. Zo veel dat ik het op de houten vloer liet vallen en daarna te moe was om het nog te eten. Daarna ben ik snel naar bed gegaan en heeft lieve Bernard toen hij thuis kwam het eten opgeruimd.

Vrijdag kwamen de plinten voor de zolder en werkte Bernard weer thuis. Ik heb heel lang geslapen die nacht, haha. Ik voel me nog niet helemaal goed, maar het gaat de goede kant op.

Vrijdag haalde Bernard ook deze Too Good To Go tas van Flink op, wat een heerlijk pakket, vind je ook niet? Weinig glutenvrij, maar ik werd er toch blij van. Deze was €4,99.

Ik deed weer een nieuw nagellakje op mijn nagels.

En pakte een cadeautje in voor een vriend van Bernard.

Het was natuurlijk best mooi weer, dus ik heb eventjes in de zon gezeten. Mijn gezicht is echt al een beetje verkleurd!

Zondag ging ik voor een comfortabel outfitje.

En zaterdag kregen we deze mooie bloemen van Bernard zijn vader, echt heel erg mooi!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 16 mei 2023 / 09:17

    Wat vreselijk balen van die intense vermoeidheid. Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt. Prachtige bloemen hebben jullie gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.