Lisanne beleeft #188

Afgelopen week kwam ik weer bij, het ging weer wat beter! Ik deed nog wel rustig aan, maar tegelijkertijd deed ik ook leuke dingen. Vooral het weekend was geweldig, toen deden we maar liefst twee onwijs leuke dingen. Ik neem je heel graag mee in deze fijne week.

Bernard kreeg van een vriend een aardbeienplantje cadeau, superleuk! De vogels vonden de eerste rode aardbei ook erg aantrekkelijk, hij was in no-time weg, haha.

Na een paar slechte dagen kleedde ik me weer aan.

En het was tijd om mijn nagels te lakken!

De meeste mensen op Instagram stemden voor groen, maar ik liet Bernard kiezen. En hij koos voor oranje!

Ik heb wat beelden gefilmd voor een campagne, in de tuin! Zo leuk om te doen.

Bij Action kocht ik vorige week een setje met uitwisbare pennen. Ze werken goed, maar schrijven iets minder lekker dan de versie die ik al had. En ik gebruik eigenlijk alleen de zwarte, haha.

Even op pad, Bernard was twee dagen achter elkaar weg en de tweede dag kon ik eventjes naar buiten.

Bij de Etos kocht ik deze concealers, die waren 1+1 gratis, dat is handig want dan hoefde ik niet één kleur te kiezen maar kon ik er twee meenemen. Mijn favoriete concealer van Essence is al een tijdje niet leverbaar, dus we zullen het met deze moeten doen!

Zaterdag gingen we iets heel gaafs doen, namelijk naar de Westfield Mall of The Netherlands!

Wat is het er groot zeg! Maar wel heel leuk.

We waren uitgenodigd om te eten bij wagamama (kijk, hier is de foto!), dus dat hebben we gedaan.

En verder hebben we lekker gewinkeld en rondgekeken naar al het moois in de mall. Ik hield het erg goed vol, dus dat was echt geweldig.

Mijn nieuwe zonnebril, lekker groot. En ook het topje dat ik draag is nieuw.

Ook kocht ik een mooie set met handdoek en theedoek voor mijn moeder. Zelf kochten we ook een set, ze zijn echt prachtig! Eigenlijk waren we al een tijdje op zoek naar mooie hand- en theedoeken van goede kwaliteit, ik denk dat we die bij Sissy-Boy gevonden hebben!

En zondagavond gingen we barbecuen. We hebben nog geen echte barbecue, dus we deden het met een wegwerp-exemplaar. Dat geeft helemaal niks, want het ging perfect! We hebben heerlijk gegeten.

Het was erg gezellig met z’n tweetjes, het was echt een topweekend!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 31 mei 2023 / 07:38

    Heerlijk, zo’n weekend. En die grote zonnebril staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.