Lisanne beleeft #189

Afgelopen week was een rare, Bernard ging namelijk op reis! We hebben nog wel leuke dingen gedaan, we zijn bijvoorbeeld naar het tuincentrum geweest. En we ontdekten super lekkere ijsjes! Vrijdag was het zover en ging hij naar Amerika. Ik neem je mee in mijn week.

Maandag was het Pinksteren, samen met mijn moeder en Bernard ging ik naar het tuincentrum. Vooral de afdeling met lekkere etenswaren vonden we interessant, haha. Ze hadden er ook veel glutenvrije opties, erg leuk! We waren bij Ranzijn, volgens mij is dat het grootste tuincentrum van Alkmaar.

Ik vond het wel erg heftig, waardoor mijn lichaam en hoofd het niet zo goed aan konden en ik een aanval kreeg.

Ik droeg mijn nieuwe roze top van de Mango. Erg blij mee, ik heb hem al veel gedragen.

En de theekop die ik afgelopen week liet zien van Sissy-Boy.

Bernard maakte een heerlijke nacho-schotel, echt weer een topreceptje van hem! Ik word er altijd zo blij van als Bernard uitgebreid kookt.

Met de code LISANNEWILD20 krijg je 20 procent korting op je Wild bestelling, tipje! Ik heb de shampoo bar onlangs ook gebruikt, zó fijn, echt het proberen waard.

Mijn nieuwe broek van Guts & Gusto, zit echt heerlijk.

Deze ijsjes nam Bernard mee toen we zin hadden in een ijsje, ze zijn heel erg lekker! Het zijn kleine yoghurtijsjes.

Ik had een meeting met Bernard erbij, heel erg leuk! Waarschijnlijk gaat hij binnenkort ook bloggen, zo vet.

En vrijdag werd ik wakker en was Bernard weg. Hij moest om 6 uur al vertrekken om op tijd op Schiphol te zijn. Hij gaat een roadtrip doen met vrienden door Californië, heel leuk.

Ik kreeg een pakketje binnen dus ging aan de slag met fotograferen. Helaas geeft mijn camera sinds kort een foutmelding, dus die moest ik even uitvogelen.

Het leek aan de lens te liggen, met een andere lens werkt het wel goed. De foto’s heb ik uiteindelijk kunnen maken en ik heb nog genoeg andere lenzen, dus dit komt wel goed!

Weer de broek van Guts & Gusto, je vindt hem hier op de site. Hij valt wel wat groot, ik draag maat 40 en die past makkelijk (ik draag meestal maat 42).

Bernard houdt met op de hoogte met foto’s van zijn reis.

Mijn ouders kwamen zaterdag al langs, gezellig! Daarna ben ik met ze meegegaan en ben ik een paar daagjes in Den Helder.

In bed luisterde ik het boek van Vivian, het is echt een heerlijk verhaal! Het luisterboek was niet zo lang (bijna 3 uur), maar ik vond het een erg fijn boek. Je kan het ook lezen (via bol bijvoorbeeld, fijn prijsje) of net als ik luisteren via Storytel (dat kan via mijn link 30 dagen gratis).

De pindavrije satédip, voor Bernard, hij is namelijk allergisch voor pinda’s. Mijn vader wilde het vorige week voor hem meenemen maar is het vergeten, dus nu eten we het zelf maar op (Bernard is niet voor de 10e thuis, haha). Ik vind het wel een klein beetje naar pinda smaken!

Bij mijn ouders krijg ik altijd lekkere bakjes fruit, jum! Ik mis mijn eigen huis ook wel een beetje hoor, haha. Maar ik ga binnenkort weer lekker naar huis.

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 5 juni 2023 / 19:00

    Tof zeg dat Bernard misschien ook gaat bloggen. Fijn dat jullie nog wel even wat tijd hebben kunnen doorbrengen samen voor hij op reis ging.

  2. Naomi 6 juni 2023 / 08:23

    Heerlijk dat dat kan, een paar dagen bij je ouders. Balen van die foutmelding met de camera, maar gelukkig wist je het probleem op te lossen. Ik zou me geen raad weten met zoiets;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.