Lisanne beleeft #190

Mijn eerste volle week zonder Bernard, hij is namelijk in Californië aan het roadtrippen. Het was heel gek om alleen te zijn, maar gelukkig heb ik me goed vermaakt. Een deel van de week was ik nog bij mijn ouders, maar uiteindelijk ging ik lekker naar huis. Want thuis is toch het fijnste! Ik neem je heel graag mee in deze week.

Bij C&A in Den Helder kwam ik deze top tegen, erg leuk!

En bij Xenos mijn favoriete thee, witte thee met citroen van Clipper. Deze hadden ze ooit bij Action, maar die hadden ze ineens niet meer. Nu dus weer bij Xenos! Voor €2 per pakje, dat valt mee.

Echt heel lekker!

Er kwam weer een advertentie van Wild online, over een mini deo. Deze zit standaard in mijn tas, echt heel handig. Als je hem wil shoppen, dat kan hier met 20% korting (tippie: de shampoo bar is ook echt ge-wel-dig. En de deo ook. Ok, ik ben dus fan, haha).

Zaterdag was ik naar mijn ouders toe in Den Helder, dinsdagavond ging ik weer naar huis in Alkmaar. Daar was ik ook hard aan toe, ik vind het thuis zo veel fijner! Gewoon al je eigen spulletjes en ik ben al helemaal gewend in het nieuwe huis.

Wist je dat het soms wel meer dan 5 graden verschil is tussen Den Helder en Alkmaar? Terwijl het maar drie kwartier rijden is, maar dat komt natuurlijk door de zee. Mijn ouders komen standaard te warm gekleed naar mij toe, haha.

Ik ben begonnen aan het laatste deel van Manifest op Netflix. Straks ga ik de állerlaatste aflevering kijken. Ik ben zo benieuwd!

Meteen mijn nieuwe topje van C&A aan, fijn dingetje.

Helemaal in mijn element in Alkmaar. Ik doe niet veel op een dag, maar de ene dag ga ik douchen en de andere doe ik bijvoorbeeld een boodschapje. En ik heb een heel fijn tuintje, daar zit ik ook graag (nooit te lang, daar kan ik niet tegen).

Bij de Action (die zit naast de AH… gevaarlijk) zag ik deze doosjes met heel veel cadeaustickertjes. Schattig!

Binnenkort heb ik ruimte in mijn vriezer nodig, dus er moeten ijsjes gegeten worden.

Ik was afgelopen week ongesteld dus heb ook erg veel in bed gelegen.

Zaterdag is dit het enige dat ik deed, maar ik werd er wel heel blij van, haha.

En zondagavond begon ik alvast met wat werk doen dat afgelopen week niet lukte. En voor de rest zie ik het deze week wel weer. Komt vast goed! Ik heb veel leuke dingen te doen.

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 12 juni 2023 / 14:50

    Een McFlurry doet een mens altijd goed!
    Ik ben ook bezig met de nieuwe afleveringen van Manifest. Shhht, niks verklappen hoor!

  2. Naomi 13 juni 2023 / 07:47

    Fijn dat je al helemaal gewend bent aan/in je nieuwe huis.
    En die Flurry zou ik ook blij van worden;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.