Lisanne beleeft #191

Ik neem je mee in mijn week! Het was supermooi weer hier in Alkmaar, dus ik heb lekker genoten van het zonnetje. Echter werd ik dinsdagavond ziek en ging mijn energie naar weer beter worden. Ik bestelde lekker gezond eten, dronk thee uit een bijzonder mooi glas en gelukkig knapte ik aan het eind van de week weer op.

Ik begon de maandag in de tuin, heerlijk!

Vroeg slapen? Ik ga graag gewoon om 9 uur richting mijn bed, maar dat was deze week echt niet te doen, veel te warm! Dus elke avond wachtte ik nog even met slapen tot de boel binnen een beetje was afgekoeld.

Dinsdag was een mooie dag, want ik dronk uit mijn gele mok. Zo blij met deze!

Ook maakte ik foto’s van mijn Vood maaltijd, daar schreef ik een blog over.

Daarna at ik een lekker toetje, citroenthee met ananas en mango. Daarna werd ik helaas dus ziek.

Wel een hoogtepuntje in mijn week: alle foto’s die ik krijg van Bernard die op roadtrip is in Californi√ę! Er zitten echt prachtige plaatjes bij.

Hele dagen in bed, ik voelde me echt niet lekker.

Ik hoopte dat het na een dagje over zou zijn, maar dat was helaas niet het geval.

Ik twijfelde of ik een eitje zou bakken en wat fruit zou eten of dat ik eten ging bestellen.

Het werd bestellen, heerlie! Een pokebowl.

De papierbak zat erg vol, dus die moest aan de weg. Mijn vader had hem al in mijn voortuin gezet zodat ik hem nog maar een paar meter hoefde te verplaatsen. Maar ik vind het toch nog een beetje onwennig om in mijn pyjama naar buiten te gaan, haha. Het schijnt heel normaal te zijn, ik ben niet de enige die dit doet. Wist ik niet!

Deze yoghurtijsjes van AH zijn echt top.

Zaterdag voelde ik me weer wat beter en ging ik samen met mijn moeder boodschappen doen.

En zondag voelde ik me echt veel beter en deed ik zelf boodschappen. Bijvoorbeeld… brood! Voor Bernard, die vandaag weer thuiskomt na 18 dagen in Amerika! Dat is natuurlijk feest.

DELEN:

5 reacties

 1. Naomi 20 juni 2023 / 08:45

  Dat ijsje ziet er goed uit. Daar ga ik ook naar op zoek bij de volgende keer weekboodschappen;).
  Balen dat je ziek was, maar gelukkig voel je je inmiddels beter. En fijn dat B weer thuis is!

 2. Heidi 20 juni 2023 / 20:59

  Wat een fijne weekje.
  Vervelend dat je ziek werd.
  Was inderdaad een warme weetje.

 3. Esther 21 juni 2023 / 12:19

  Ach jeetje wat naar dat je ziek was, en fijn dat je je weer wat beter voelt. Ik heb misschien een tip voor je als schaamt in pyjama enzo te lopen, dat herken ik zo joh. Ik style tegenwoordig zelf m’n pyjama’s bij elkaar zodat het niet meer op pyjama lijkt. In de winter bijvoorbeeld zwarte katoenen of viscose broek, zwart-wit streepjes shirt erop. Niemand die merkt dat je in pyjama loopt :-). Je hoeft er natuurlijk niets mee met deze tip maar het is zo herkenbaar voor mij voor als chronisch zieke. En anders heeft misschien een andere lezer er iets aan.

  • Lisanne 21 juni 2023 / 17:24

   Dat vind ik een superslimme tip! Inderdaad juist als je veel in bed ligt, dan voel je je ook nog een beetje aangekleed ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.