Lisanne beleeft #192

Deze week was een erg leuke week, Bernard kwam namelijk terug na 17 dagen Amerika! Het was heel gezellig dat hij er weer was. In het weekend deden we vooral veel leuks, we kochten een nieuw vloerkleed, gingen naar het centrum om te winkelen en gingen met z’n tweeën barbecuen. Ik neem je heel graag mee in deze week!

Maandag toen ik net wakker was kwam Bernard thuis. Met jetlag natuurlijk, maar hij heeft de hele dag niet geslapen, waardoor het heel erg meeviel de rest van de week.

Ik deed een kleurig oufitje aan en ging aan de slag met het maken van foto’s.

Lekker ontbijtje, yoghurt met muesli en aardbeien.

We wilden nog wat extra kleur in de woonkamer op de muur en op een kast. We twijfelden over de kleurencombi, maar ik denk dat het links gaat worden. Uiteraard zal ik je op de hoogte houden!

Ik luisterde weer een geweldig boek (hij is nog niet af én het is een serie, dus er zijn nog meer boeken, dus yessss!) via Storytel. Je kan via deze link ook 30 dagen gratis luisteren.

En ik kreeg een mailtje met een kortingscode van Crisp. We hadden het er toevallig de laatste tijd over, dat we weer moesten bestellen bij Crisp (die boodschappen zijn gewoon zo lekker vers en luxe en ze hebben lekkere recepten). Dit was het moment, ik bestelde meteen! Vooral het bovenste recept is echt geweldig, die hebben we al veel vaker gehad. De kaasplank ook, jum.

En het nieuwe seizoen van het vervolg van Sex and the City kwam op HBO max, zo leuk! Ik kijk er met veel plezier naar.

Deze lamp. Perfect! Erg duur, dat wel. Op deze site is hij uitverkocht, maar op andere webshops nog niet. Ik wil hem erg graag, maar ik heb al een lamp boven de eettafel (wel een saaie) en nogmaals: de prijs.

Meer ons budget: de Kwantum! We gingen erheen voor een vloerkleed en een krukje. Het vloerkleed hadden ze in de opvallend kleine Kwantum in Heerhugowaard gelukkig wel, het krukje helaas niet. Maar die komen we vast nog wel eens tegen.

Op de terugweg gingen we langs het tuincentrum, onze voortuin begint een beetje kaal te worden dus we kochten wat plantjes.

En een tomatenplantje, zo’n coole plant!

Oh, en bij dit winkelcentrum verkopen ze ook boodschappies, vooral veel lokale en hippe producten. Deze limonade ging met mij mee voor bij de barbecue, was erg lekker. En erg zoet, maar dat geeft niet voor een keertje.

Bernard kan geen maaltijd eten zonder groenten, dus op de barbecue gaan bij ons ook altijd genoeg groentjes. En lekker borrelbrood. Het was super gezellig samen en we hebben heerlijk gegeten.

Zaterdag kochten we een vloerkleed bij Kwantum… en hij ligt! Je ziet hem hier.

Zaterdagavond kwam onze Crisp bestelling al binnen. Helemaal blij mee! De volgende keer ga ik wel weer even wat voor ons nieuwe producten mee bestellen, dat is het allerleukste, vind ik.

En zondag was het 30+ graden, gelukkig nog wel met wat wind hier in Alkmaar. We gingen even naar de stad (was lekker rustig), waar we een rondje deden door wat winkels. Ik kocht een zomertopje bij H&M, Bernard een boek bij de boekenwinkel. Allebei geslaagd!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 27 juni 2023 / 08:43

    Die lamp is inderdaad tof, maar ook wel heel duur ja. Ik verbaas me er sowieso altijd over wat lampen kosten. Is een duur item voor in huis;). Heerlijk dat Bernard weer terug is!

  2. Zo simpel is dan geluk 27 juni 2023 / 19:50

    Lampen zijn sowieso erg duur vind ik. Jammer genoeg.
    Winkelen met dat warme weer is echt ideaal. Bij de winkels die airco hebben dan hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.