Lisanne beleeft #193

Wat was afgelopen week leuk! Ik maakte een keer het eten klaar, we gingen in het weekend naar Ikea en ik ging aan de slag met het zelf aquarelleren van echte post. Mét nieuwe postzegels! Ik neem je graag mee in mijn week.

We kregen vorige week Crisp boodschappen binnen, twee van de drie recepten aten we deze week. Eerst de wraps met cajunkip, die kon ik zelf maken want dat was erg makkelijk (gewoon alles bij elkaar zetten en in de wrap gooien!). Ik was wel erg trots dat het gelukt is.

En de dag erna aten we sticky tempeh met boontjes, dat mocht Bernard doen. Heel lekker allebei! Maar we zijn wel het meeste fan van de wraps.

Lila op mijn nagels, ik word altijd zo blij van vers gelakte nagels.

Bij H&M kocht ik deze zomertop, heel erg leuk! Hij zit ook zo lekker.

Bernard was een nachtje weg, naar een congres. Hij moest daar zelf ook een poster presenteren, waarvoor hij zelfs een prijs heeft gewonnen! Vorige week won hij ook al een prijs met een presentatie. Gaat erg goed!

Omdat hij weg was ging ik lekker aan de slag met post maken. Ik ging twee mensen een pakketje sturen. Voor eentje maakte ik zelf ook een kaartje, dat leek mij leuk. Mijn hand trilt wel erg, maar misschien moet ik meer oefenen, haha.

Uiteindelijk vind ik het erg leuk geworden!

Bij Bruna deed ik de twee brievenbuspakjes op de post, echter is er eentje naar het verkeerde adres gegaan, foutje van de Brunamevrouw. Met pen staat het juiste adres er gewoon op, op de barcode staat alleen een heel ander adres. Postnl kon me nergens bij helpen, we hebben uren in de wacht gestaan, echt heel belachelijk. Maarja, niks meer aan te doen.

Ik kocht wel heel leuke postzegels. Afgelopen weekend was Sail 2023 in Den Helder, dus daarvan wilde ik natuurlijk ook de postzegels. Verder hadden ze ook heel leuke met bloemetjes en kaas (die laatste is natuurlijk erg toepasselijk nu ik in Alkmaar woon).

Met mijn vader ging ik ook nog even langs bij mijn broertje, die is op vakantie geweest naar Californië. Op een gegeven moment zat bijna de hele familie tegelijkertijd in Californië, haha. Bernard, mijn broer (en zijn vriendin, maar die woont in Los Angeles) en mijn broertje met zijn vriendin. Allemaal tegelijkertijd dus! Maar mijn broertje had wel een heel leuk souvenir voor me meegenomen, zo kan ik zelf Amerikaanse pancakes maken, zó leuk!

Zaterdag was een regenachtige dag.

Dus net als de helft van Nederland dachten wij: we gaan naar Ikea. Haha, wat was het druk!!! Zelfs de medewerkers vonden het extreem druk. Gelukkig is de Ikea wel echt gemaakt voor die drukte, dat maakt het wel iets minder ongemakkelijk.

We gingen helemaal niet perse heen voor een eetkamerstoel, maar we kwamen deze al gauw tegen en waren een beetje verliefd. Ik zou eigenlijk niet zo snel binnen een uur beslissen over eetkamerstoelen, het is toch een heel belangrijk meubelstuk, aangezien je er zo veel op zit.

Maar ze gingen toch mee! Zo leuk, een spontane actie. We gingen eigenlijk voor een bureaustoel voor Bernard, daarvoor zijn we geslaagd. Hij koos dezelfde als die ik heb, maar dan in een andere kleur, haha. Verder hebben we ook nog een kast nodig, maar die paste niet in de mini van Bernard.

Terwijl Bernard de spulletjes uit de auto aan het tillen was kreeg hij van een buurvrouw om de hoek deze leuke bloemetjes die ze uit de tuin had geknipt. Dat vind ik zó lief! We hebben echt een paar heel leuke buren. De bloemetjes staan erg gezellig op tafel.

Zondag was ik erg moe van zaterdag, we gingen even langs de gamma om viltjes te halen voor onder de stoelen en langs het tuincentrum voor kefir van rauwe melk. We wilden eigenlijk naar Sail in Den Helder of even naar een markt hier in Alkmaar, maar dat ging niet. Gelukkig zijn er volgende week wel weer genoeg leuke dingen te doen.

Kijk nou hoe gezellig dit staat?

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 3 juli 2023 / 21:18

  Superleuk kaartje heb je gemaakt en ik vind die stoelen heel mooi. Staan ook mooi, ‘luchter’ dan de oude stoelen.

  • Lisanne 5 juli 2023 / 15:11

   Dankje! De stoelen maken echt een groot verschil he? Ik was zo gewend aan mijn oude dat ik er even aan moest wennen, maar ben er erg blij mee 😀

 2. Irene 6 juli 2023 / 19:00

  Ik vind je nieuwe stoelen echt super tof! Beter dan de vorige. Hopelijk zitten ze ook wat comfortabel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.