Lisanne beleeft #194

Afgelopen week was een leuke! Ik kocht fruit, lakte mijn nagels en stuurde vrolijke post. En we gingen aan de slag met ons interieur, er kwam een nieuw kleurtje op de muur en we kochten een aantal kasten bij Ikea! Ik neem je graag mee in mijn week.

Maandag haalde ik een pakketje op hier in de buurt samen met mijn ouders. In het winkelcentrum waar ik moest zijn zit ook een Turkse supermarkt, daar vond ik perziken en nectarines voor een euro per bak. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Ik lakte mijn nagels terwijl ik een boek luisterde. Via deze link kun je 30 dagen gratis boeken luisteren via Storytel. Inmiddels is het boek dat ik luisterde uit en ga zeker weten het tweede deel hiervan luisteren, het was echt een heerlijk boek!

Lekker zomers kleurtje op mijn nagels.

Mijn planner plakte ik vol met stickers, daar word ik zo blij van! Soms gebruik ik mijn planner puur praktisch, maar met stickers vind ik nog net iets leuker.

Een tijd geleden verstuurde ik een brievenbuspakketje bij de Bruna, dat ging niet helemaal goed. De kassamevrouw heeft het verkeerde adres ingetypt (met pen stond het juiste adres er wel op), daar kwam ik thuis pas achter. En toen was ik te laat en kon Postnl me niet meer helpen. Er zaten spullen in ter waarde van €50 plus de bijna €5 verzendkosten, heel suf dat dat zomaar zo kan gebeuren! Ze kunnen niets meer voor me doen, dus ik heb gewoon pech. Nu probeerde ik het met postzegels en ging het gelukkig wel goed! En natuurlijk een leuk kaartje voor oma.

Mijn werkplekkie, aan de keukentafel. Ik heb ook een kantoortje, maar ik vind beneden zitten wel heel fijn.

Aankomende donderdag ben ik jarig! Bernard bestelde een cadeautje voor me, ik weet al wat het is, maar ik mocht het nog niet in het echt zien. Ik ben heel benieuwd!

We gingen naar Action, waar ik weer nieuwe miniatuurhuisjes zag liggen, dus als je daarvan houdt, ga zeker even kijken! Wij hadden afplaktape nodig, de miniatuurhuisjes gingen niet mee.

Bij AH kochten we een guacamolepakketje, maar een van de avocado’s was niet meer goed.

We konden in de winkel gewoon een nieuwe ophalen, echt top! We wonen zo dichtbij dat Bernard het niet erg vond om er nog even heen te fietsen.

Ik kon niet slapen, toen heb ik een bestelling geplaatst in de sale bij H&M, ik ben heel benieuwd of wat ik heb gekocht een succes is, haha. Er zit vast wel íets leuks tussen.

We deden ook een bestelling bij Ikea, die haalden we op in de winkel. Wel heel fijn, zo hoef je zelf al je spulletjes niet bij elkaar te zoeken en je hoeft gewoon helemaal de winkel niet in.

De bakken die je onderin ziet kochten we ook, dat staat wel netjes in deze kast! De kast had Bernard al maar is ook van Ikea (je kent hem vast wel).

Voor Bernard zijn kantoor kochten we ook een Billy boekenkast. Bernard zette hem in elkaar, ik sorteerde de schroefjes en gaf tips.

Het is gelukt!

Lekker buiten kersjes eten. Ze waren echt heel lekker zoet!

We zijn ook begonnen met een kleurrijk project in de woonkamer. Meer kleur! Op de rechter (mini)foto zie je de kleur het beste.

Zondag trok ik een jurkje uit de kast. Ik draag eigenlijk bijna nooit jurkjes omdat het vaak niet lekker zit, maar deze zit erg lekker! Voorheen zat hij wat strak bij de armen, nu zit hij weer comfortabel.

We gingen even boodschappen doen en bij de Big Bazar kijken. Daar vond ik een Lego blind box, heel leuk. Je koopt een doosje en je weet van tevoren niet wat erin zit. Daar kijk ik op TikTok graag naar, haha. Nu ging ik het zelf doen, echt heel leuk!

Deze zat erin! Nu wil ik er nog eentje, er lagen er nog twee in het schap, dus ik ga zo snel als ik kan even kijken of ik er nog eentje (of ze allebei) kan kopen.

DELEN:

3 reacties

  1. Irene 11 juli 2023 / 09:28

    Oeeeh die kleur op de muur ziet er geweldig uit!
    Ik draag ook niet graag jurken eigenlijk dus als ik er eentje aan heb moet ie ook echt super fijn zitten. Het ziet er wel een mooi jurkje uit alleszins. Ben ook benieuwd wat je in de sale bij H&M hebt gekocht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.