Lisanne beleeft #195

Afgelopen week ging ik los met blind bags van Lego, haha. Verder kwam mijn H&M sale bestelling binnen, keken we B&B vol liefde en vierde ik mijn verjaardag! Ik vergat bijna mijn verjaardag, hahaha. Ik neem je graag mee in mijn week.

Drie keer maakte ik een doosje met Lego open, dit kocht ik bij de Big Bazar. Eerst kocht ik er eentje, later nog twee. Op TikTok vind je de unboxings (tip: de laatste is het leukste!)

Om naar buiten te gaan dacht ik mijn spijkerjasje nodig te hebben, haha. Toen ik buiten kwam deed ik hem meteen weer uit, het was weer een warme week!

Ik houd echt van het Pita gyros verspakket van de AH, ik vind het hilarisch dat alles kant-en-klaar is, behalve de 6 tomaatjes, die je moet halveren. Dan voel je je toch nog een echte kok!

Ook wij zijn B&B vol liefde gaan kijken, we vinden het zó leuk! We zijn vooral fan van Debbie in Spanje en Marion in Portugal, maar Walter en Joy zorgen natuurlijk ook voor heerlijke beelden. Lekker kneuterig programma, maar erg vermakelijk.

Ik slaap meestal met een knot in, wanneer ik die er net uit heb gehaald zit mijn haar heel mooi… voor 5 minuten. Mijn haar is erg steil, haha.

Mijn H&M sale bestelling kwam binnen! Samen met mijn moeder heb ik alles bekeken, dat was erg gezellig.

Deze tops waren twijfelgevallen.

Ik heb ze allebei teruggestuurd en ben voor de zwarte gegaan, hahaha. Ik vind ze nog steeds erg leuk, maar ook erg kort voor mij. Mijn moeder deed er eentje aan (zij is bijna 10 cm minder lang dan ik) en het stond haar veel beter! Ze vond hem alleen te warm en strak, haha.

Ik zag er erg gezond uit, al zeg ik het zelf.

Bernard ging ‘s avonds sporten terwijl er nog een guacamole-pakketje in de koelkast lag die nodig opgemaakt moest worden. Dus die heb ik voor hem gemaakt voor na het sporten! Hij was er erg blij mee. Dat is erg leuk aan Bernard, hij is altijd blij met eten, haha.

Zaterdag haalde Bernard bij de bakker lekkere gebakjes, want er kwam visite voor mijn verjaardag!

Mijn verjaardagsoutfit. Er kwamen vijf mensen, mijn broers, schoonzus en mijn ouders. Dat was erg gezellig! Ik ging lekker vroeg naar bed, het was namelijk ook wel heftig voor mij fysiek en qua prikkels. Ik luisterde naar een boek en viel heerlijk in slaap.

Zondag hadden we nog tomaatjes en mozzarellabolletjes over, dus werden er weer hapjes gemaakt. Wat een luxe!

Deze twee nagellakjes kreeg ik van mijn broertjes, heel mooi. Ik ben er erg blij mee!

DELEN:

6 reacties

 1. Naomi 18 juli 2023 / 07:29

  Nog van harte gefeliciteerd! En eh, ik kijk dit jaar voor het eerst B&B vol liefde en het is inderdaad een heerlijk kneuterig programma.

  • Lisanne 18 juli 2023 / 13:30

   Dankjewel! Het is echt hele leuke televisie he? 😀

 2. Liefs Hennie 18 juli 2023 / 09:17

  Lieve Lisanne, nog van ❤️e met je verjaardag! Wat heerlijk om te lezen dat je een fijne week had.
  Ik ben ook chronisch ziek. Ik herken veel. Van buiten niet zichtbaar, maar toch ziek. Aan de ene kant heel fijn, maar des te moeilijker om te snappen voor de medemens. Heel mooi dat je jouw leven in beeld brengt.
  Geniet van de kleine dingen en maak van elke dag je lievelingsdag! Met dit motto geniet ik van mijn, voor anderen, beperkte leven.

  • Lisanne 18 juli 2023 / 13:31

   Wat lief, dankjewel! We doen het misschien een beetje anders dan normaal allemaal, maar we kunnen nog steeds genieten van kleine fijne dingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.