Lisanne beleeft #196

Deze week deed ik iets dat ik nog nooit eerder in mijn (volwassen) leven heb gedaan. We zijn een weekendje weggeweest met vrienden! Het was zó leuk, iedereen was zo lief en we hebben zo veel leuke dingen gedaan. Ik neem je mee in mijn week!

Aan het begin van de week lakte ik mijn nagels in de mooie groene kleur nagellak die ik van mijn broertje kreeg voor mijn verjaardag. Ik vind het een prachtige kleur, in het echt nog mooier dan op de foto. Deze ga ik zeker weten veel gebruiken!

Ik voelde me niet alle dagen top, ik lag veel in bed.

Maar op sommige dagen zat ik ook even achter de computer, een beetje mails beantwoorden.

En ik kreeg een tasje binnen van Mi Vida, daarover vertel ik je gauw meer!

Bernard maakte weer heerlijk eten, dit recept gebruikte hij.

Ik maakte wat foto’s van kleding en wat andere dingen. Mijn zoomlens is kapot, dus ik moet alles met dezelfde lens (35mm) doen, dat is wel een uitdaging. Ik ga binnenkort even kijken of mijn andere lens gerepareerd kan worden, dat zou erg fijn zijn.

Ik zocht mijn parfums uit, uiteindelijk hield ik er 6 over. Deze van Tommy Hilfiger was helaas niet meer goed.

En ik luisterde dit boek uit, heerlijk. Ik ben al begonnen aan het volgende deel! Als je ook gratis 30 dagen wil luisteren met Storytel kan dat hier. Je kan daarna gewoon je abonnement opzeggen als je wil, je zit nergens aan vast (ideaal voor op vakantie, je kan ook boeken offline luisteren!).

Ik was erg moe deze week, maar wel blij.

Maar het leukste kwam vrijdag, we gingen namelijk naar Rhenen met vrienden van Bernard! Ik ben nog nooit met vrienden weg geweest, dus ik vond het wel erg spannend. Als het niet ging was ik in 1,5 uur weer thuis, dat was wel een fijn idee.

Vrijdagavond gingen we barbecuen dus de dag van tevoren maakte ik kruidenboter, heel leuk!

Ik gebruikte dit recept van Uit Paulines Keuken (altijd fan van haar recepten!).

Dit is bij het huisje. Er werd alcoholvrije gin tonic voor mij gemaakt, heerlijk! ‘s Avonds barbecueden we, speelden we spelletjes en kletsten we gezellig. Ik ging wel eerder naar bed, maar dat vond niemand raar, erg fijn. Iedereen was heel lief!

En zaterdag gingen we naar het Kröller-Müller museum. Er was ooit een reisje van mijn middelbare school die ook naar dit museum ging, toen kon ik niet mee. Extra leuk dat ik er nu toch nog ben geweest, ik vond het heel erg leuk!

Bernard vond het ook erg leuk.

Dit werk van Van Gogh was mijn favoriet uit het museum, heel mooi. Ik heb deze ook in de vorm van een kaartje gekocht. Misschien stuur ik die wel naar mijn oma!

We hebben niet gekeken in de beeldentuin van het museum, waardoor Bernard en ik wat eerder naar het huisje waren. Wel fijn, even uitrusten. Toen iedereen er weer was ging de barbecue weer aan, haha!

Ik was echt heel blij dat ik mee kon met Bernard dit weekendje weg, ik heb het (wel met extra pijnstillers) goed volgehouden.

Nu bijkomen, lekker uitrusten en lekker B&B vol liefde kijken!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 25 juli 2023 / 08:19

    Wat leuk, zo’n weekendje weg met vrienden! Heel fijn dat het allemaal gelukt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.