Lisanne beleeft #197

Afgelopen week moest ik natuurlijk bijkomen van vorig weekend. Gelukkig voelde ik me na een paar dagen wel weer wat fitter en stuurde ik een kaartje naar oma, sloeg ik glutenvrije voorraad in voor een prikkie en gingen we in het weekend op pad! Ik neem je graag mee in mijn week.

Ik viste een topje uit de kast die ik al heel lang heb. Zit fijn en staat lekker, ik ben er blij mee!

Dit kaartje deed ik op de post voor oma. Het is een afdrukje van een schilderij dat in het Kröller Müller hangt, waar we vorige week waren.

Ik deed een nieuw nagellakje op. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag! Ik vind het een erg leuk kleurtje.

Het was glutenvrije week bij Lidl, dus ik sloeg even in. Zo veel lekkers voor fijne prijsjes!

Deze ijsjes zijn glutenvrij én vegan, cornetto achtige ijsjes. Ben benieuwd! Ik las op Instagram dat ze erg lekker zijn.

Dat las ik over deze koekjes ook. Heeeerlijk! Ik heb Bernard later nog gevraagd of hij meer pakken wilde kopen, hahaha. Deze actie is er maar twee keer per jaar, dus dan kun je nooit genoeg hebben, haha.

Er was wel een klein probleempje: het paste niet in de kast.

Met wat puzzelwerk is het me toch gelukt, het past nu wel!

We hebben afgelopen week weer heerlijk genoten van B&B vol liefde, dat vinden we zó leuk. Echt een van mijn favoriete programma’s op de Nederlandse tv!

Dit droeg ik zaterdag. Ik voelde me niet top want ik had erg slecht geslapen. We gingen toch eventjes op pad.

Naar Egmond aan zee! Dat is een kwartiertje rijden en daar krijg je 100% een vakantiegevoel van, haha. Zo veel toeristen! Ik vind het wel leuk.

Bij Tally Ho zagen we dit leuke topje. Ik had geen zin om te passen dus hij mocht niet mee naar huis met ons.

Dit kaartje ging wel mee naar huis. Hier word je toch vrolijk van?

Zondag gingen we even naar het centrum van Alkmaar. Deze jumpsuit had ik online gezien en móest ik hebben. Helaas was hij te kort voor mijn lichaam. Zó jammer. Ik had goede hoop, want Costes broeken zijn normaal wel lekker lang. Als ik deze foto zie ga ik toch weer twijfelen, hij is zó leuk. En hij paste nét niet, het scheelde niet veel, haha.

Bij Sissy-Boy keken we ook lekker rond. Er is weer zo veel moois! Dit is echt een van mijn favoriete winkels in het centrum van Alkmaar.

‘s Avonds gingen we eten bij de pizzaria, dat was ook heel erg leuk. Dus, ondanks dat ik me niet top voelde was het weekend wel een topweekend!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 1 augustus 2023 / 08:32

    Sissy-Boy is een winkel die we hier in de buurt niet hebben, maar wat een prachtige spullen hebben ze daar zeg! Ik geniet overigens ook volop van B&B vol liefde. Kijk dit jaar voor het eerst, maar wát een heerlijk programma.

    • Lisanne 2 augustus 2023 / 14:17

      B&B vol liefde is nu een beetje een hype, maar wat mij betreft de hype helemaal waard! Zo’n leuk programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.