Lisanne beleeft #198

Deze week was niet mijn beste, maar daar was ook een reden voor. Ik gebruikte een fijne tool om mijn haar te stylen, we kregen een geweldige Crisp bestelling binnen en we gingen op pad naar Den Helder! Ik neem je mee in mijn week.

Maandag droeg ik een van mijn favoriete topjes. Deze kocht ik ooit bij The Sting in de sale, jaren geleden. Ik draag hem dit jaar echt heel veel!

‘s Avonds stylede ik mijn haar met deze 4 in 1 tool van BaByliss, deze ontving ik een tijdje geleden. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik dit het fijnste opzetstuk vind (er zitten er dus 4 bij). Hier maak ik mijn haar mooi glad mee en breng ik de uiteinden een beetje mee in model.

Ik ben echt dol op boeken luisteren, dat vind ik zó fijn voor het slapen gaan. In deze blogpost vertelde ik er al meer over. Inmiddels is mijn abonnement verlopen, ik moet even de tijd nemen om een nieuwe af te sluiten want ik kan het eigenlijk niet missen, haha!

Hoogtepuntje van de week: boodschappen van Crisp. Deze keer hadden we twee recepten gekozen en daarnaast hadden we nog wat losse dingen besteld. Bijvoorbeeld broccoli frituursnacks, heel benieuwd naar! En lekkere bonbons voor Bernard, hier zaten namelijk geen noten of pinda’s in. Dat komt bijna nooit voor bij bonbons, dus het leek me wel heel leuk als hij het ook eens kon eten (en ik ben zelf ook benieuwd hoor, haha).

En nog wat gewone dingen, vleeswaren voor op brood en lekkere yoghurt bijvoorbeeld. Van Crisp boodschappen worden we altijd nét iets blijer dan van gewone boodschappen. Hoewel we van gewone boodschappen vaak ook al blij worden, haha.

Ik deed mijn nieuwe nagellakkleurtje op mijn nagels. Benieuwd hoe ik netjes lak? Daar schreef ik onlangs een blogpost over.

Ik herontdekte de serie And Just Like That…, dit is het vervolg van Sex and The City. Verrassend leuk!

Afgelopen week was ik ongesteld, dus ik was niet heel fit. En niet heel blij, hahaha. Bernard had boodschappen gedaan zonder dat ik het wist, waardoor we een kraskaart van de AH voor gratis producten misliepen. Zó suf, maar het zat me heel dwars, hahaha. Ik wilde zo graag krassen!

‘s Avonds maakte hij het helemaal goed en deed hij voor €15 boodschappen, haha. Daarna hebben we samen gekrast en was de dag weer helemaal goed.

Zaterdag keken we naar de nieuwste B&B vol liefde, we vinden het zó leuk! We kijken via Videoland en zijn vooral fan van Olof, maar beginnen ook wel fan te worden van Ed. Verder vinden we Debbie en Paul erg leuk en vinden we de beelden van bij Bram echt heel mooi, wat is het prachtig daar in Zweden!

Zaterdagavond hadden we afgesproken in Den Helder om uit eten te gaan.

Bij Stoom! Het is daar zo fijn, niet extreem druk en de bediening is zo vriendelijk. Ze gaan erg goed om met allergieën, voor ons ook niet onbelangrijk.

We waren een paar weken geleden wel in Egmond aan Zee waar we de zee even zagen, maar dat is écht niet hetzelfde als in Den Helder. In Den Helder kun je gewoon met de auto op de dijk gaan staan en is er verder niemand. Je kijkt uit op Texel (en niet op windmolens). Echt heel fijn dat het zo lekker rustig is! Naar dit plekje ging ik vaak toen ik heel ziek was en niet uit de auto kon komen, toch even frisse lucht en een mooi uitzicht, erg mooi plekje. Als je in Den Helder woont is het vanzelfsprekend dat je overal mooie rustige plekjes hebt, maar dat vind ik nu echt niet meer!

Zondag was ik helemaal kapot en heb ik genoten van And Just Like That… (op HBO max te zien!), Modern Family (samen met Bernard) en veel in bed gelegen. Dat is niet erg, het was het helemaal waard!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 8 augustus 2023 / 07:27

    Hahaha, ik voel me een beetje Petri. Oké, dat gevoel is niet leuk, maar de uitspraak wel;).

  2. Zo simpel is dan geluk 8 augustus 2023 / 16:08

    Altijd fijn om weer allemaal lekkere dingen in huis te hebben. Zelf kan ik me juist met luisterboeken nooit zo goed concentreren. Met podcasts trouwens ook niet. Luisteren is gewoon niet zo mijn ding geloof ik, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.