Lisanne beleeft #199

Wat ik afgelopen week deed? Ik lag vooral heel veel in bed, ik was namelijk ziek! Gelukkig knapte ik in het weekend weer een beetje op, dus na het kijken van oneindig veel series kon ik weer even naar buiten. Ik neem je mee in mijn week.

Ik denk dat ik iets verkeerds heb gegeten, maar ik weet het niet zeker. Hoe dan ook: mijn weekje in bed bracht ik door met mijn grote vriend: mijn laptop!

Van And Just Like That… had ik nog 4 afleveringen, dus dat was heerlijk om te kijken. Dit is echt een geweldige serie! Ik kan niet wachten tot het weer donderdag is en er een nieuwe aflevering komt. Hij staat op HBO max.

Een koekje en kijken naar Carrie, dagen achter elkaar. Zeker in het begin kon ik nog niet veel serie kijken omdat ik me te ziek voelde, dus deed lekker lang met de afleveringen.

Maar toen And Just Like That… klaar was ging ik verder met het kijken van Sweet Magnolias, een erg rustige serie. Heartstopper had ik vorige week al gekeken, die was echt geweldig!

Veel dagen ging ik even ‘s avonds naar beneden om B&B vol liefde met Bernard te kijken. Zo gezellig!

Maar ik lag vooral in bed. Vroeger was dat natuurlijk mijn standaard plekje, het bevalt me helemaal niet.

Gelukkig kreeg ik een kleine opleving ‘s nachts en dronk ik thee…

en zette ik nieuwe geurstokjes in de wc! ook ruimde ik de nieuwe kast een beetje in! Heel leuk.

Zaterdag kleedde ik me weer aan en gingen we even naar het centrum van Alkmaar!

Het was megadruk, ik denk door het weer en doordat het vakantie is en zaterdag. Ik vond het wel leuk, uiteindelijk zijn we er een uurtje geweest. Bernard heeft twee supermooie pantalons gekocht! Ik wilde eigenlijk pompoentjes kopen bij H&M home maar die hadden ze nog niet, haha.

Bij kwantum zag ik deze leuke mokken.

En bij een toeristenwinkeltje kwam ik deze geweldige kaart tegen, ik vind hem zo knus!

En zondag kwam Bernard zijn vader langs, dat was erg gezellig.

Verder gingen we nog even naar de Action, deze miniatuurhuisjes vind ik echt geweldig. Jammer dat het zo veel werk is om te maken, dat zou ik dan op mijn kantoortje moeten doen, maar ik vrees dat ik het niet afmaak, haha. Maar een tip voor als je er wel de tijd voor wil nemen, ze zijn echt heel cute!

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 14 augustus 2023 / 21:54

    Vervelend dat je ziek was. Wel fijn dat je de week nog positief hebt kunnen eindigen.

  2. Naomi 15 augustus 2023 / 07:55

    Balen dat je ziek was. Gelukkig inmiddels weer beter. Die mokken vind ik echt heel erg leuk, met dat grote oor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.