Lisanne beleeft #20

Nummer 20 alweer! Wat heb ik veel beleefd, de afgelopen twintig weken. Zo fijn om dat weer met je te kunnen delen. Ik ging afgelopen week aan de slag met aquarel, deed een reddingsactie voor mijn plantjes en vierde Valentijn wel op een heel bijzondere manier.

Om keuzes te maken over mijn kaartjes gooide ik wat polls op Instagram! Ik bedacht de regenboogkaartjes, vorige week vertelde ik dat ik twijfel om ze te laten drukken.

De twee polls hierboven kwamen beide op de helft uit. Dat maakt het niet makkelijker kiezen, haha!

Deze twee polls waren wel een stuk duidelijker, aquarel en handgeschreven hebben de voorkeur. Gelukkig maar, want dat vind ik zelf ook het leukste!

Mijn pilea’s zijn niet zo blij, ze staan wat donker en ik was ze een beetje vergeten. Ik heb ze dus maar even verplaatst na het maken van deze foto.

En ik deelde mijn favoriete soort pasta, glutenvrij natuurlijk. De meeste glutenvrije pasta wordt volledig gemaakt van maismeel, dat is ook wel lekker, maar dit met meel van quinoa en bruine rijst in combinatie met maismeel is net iets lekkerder. Het lijkt net iets meer op normale pasta! Erg lekker. Ik kocht ze bij Xenos na een tip van Marit van Maakhetglutenvrij.nl.

Dinsdagavond ging ik weer naar tekenles. Mensen tekenen! Dat vind ik best lastig, maar als ik er eenmaal een beetje in zit lukt het best aardig. Volgende keer tekenen we een naaktmodel, dat lijkt me best lastig. Wel erg leuk, we krijgen dan les van een gastdocent!

En lichtpuntje van de week: het kaartje van oma. Deze vond ik heel grappig, dus deze heb ik op de wc gehangen. We hebben een kaartenrekje op de wc, daar hangen meer grappige kaartjes. Dat vind ik zo leuk, dat je even kan gniffelen als je naar het toilet gaat.

Bij Action nam ik een extra groot theeglas mee. Zo kan ik nóg meer thee drinken. Dat zijn de belangrijke dingen in het leven, toch?

Allard heeft samen met zijn zoon de tuin klaar gemaakt voor de storm, haha. We hebben een tuin die helemaal niet zo erg op de wind staat, dus het viel allemaal wel mee. Maar het idee was leuk! En de planten stonden ook allemaal veilig binnen, dat vond ik wel fijn.

Kijk, daar zijn de pilea’s! Ik ben benieuwd of ze het gaan redden, of dat ik het over een paar weken maar opgeef. Ik had ze niet genoeg water gegeven, oeps!

We deden niet aan Valentijn, maar wel gingen we even samen aan zee een kopje thee en koffie drinken. Ze waren bezig met voorbereidingen voor het valentijnsdiner, dat zag er zo leuk uit. Uitzicht op zee en een beetje kunnen meegenieten van de valentijnsavond: perfect! Ze zetten mooie bloemen op tafel, bloemblaadjes gestrooid en kaarsjes aan. Heel schattig.

En samen met Allard ging ik even langs Kwantum. Daar twijfelde ik om deze mokjes te kopen. Allard had geen zin om lang te wachten op mijn getwijfel, dus haalde hij mij over om ze te kopen. Dat vond ik leuk, ik ben echt heel blij met de mokjes. Ik pak ze elke dag, word er heel vrolijk van. Nu maar hopen dat ze lang mee gaan.

Ik ging aan de slag met het maken van kaartjes. Lekker prutsen met aquarel. Vind ik superleuk om te doen, dat moet ik echt vaker doen!

Ik schilderde ook vogeltjes. Uiteindelijk maakte ik een variant die lijkt op de envelop van de vorige foto.

Kijk, mijn kattenkopje!

Gezellig, zo’n tafel vol creatieve spullen. Ik moet wel altijd even oppassen dat ik mijn penseel niet doop in mijn thee. Of drink uit het glas waarin mijn verfwater zit. Eerlijk: het is weleens fout gegaan.

We kwamen erachter dat we geen afwasborstel hadden. Dus, op 14 februari gingen we naar de AH, waar Allard een rode afwasborstel uitkoos. Ik wilde geen rood, maar hij moest en zou de rode, en wel om er een grapje mee te maken. Hij deed aan de kassa alsof het mijn valentijnscadeautje was. Zo flauw, haha. Dat is natuurlijk waarom hij perse een rode wilde!

DELEN:

7 reacties

 1. Naomi 18 februari 2020 / 17:11

  Ik ben fan van het lentekaartje en de kopjes. En ja, mijn tafel ziet er ook in een paar tellen zo uit als ik wat creatiefs ga doen. Gaat meestal sneller dan het opruimen;).

 2. Nikita 18 februari 2020 / 21:43

  Die kaartjes zijn echt heel leuk! En een rommelige tafel na het tekenen is heel herkenbaar. Hier ook altijd haha

 3. Esther 18 februari 2020 / 22:42

  Wat een leuke kopjes zeg en wat kan jij goed tekenen.
  Als je creatief bezig bent krijg je inderdaad snel een rommeltje haha

 4. Tineke 19 februari 2020 / 07:20

  Haha prachtig valentijnscadeau, not! Die mokjes zijn wel erg schattig.
  Liefs

 5. Darina 19 februari 2020 / 08:13

  Hele leuke mokjes! En ik hoop dat de pilea’s weer een beetje bijtrekken.

 6. Ilona Wielinga 19 februari 2020 / 10:34

  Aah die mokjes zijn zo leuk! En ik ben benieuwd of je plantjes het gaan redden 😉

 7. Mia 20 februari 2020 / 11:55

  Haha wat een leuke bekers! Ik wil die kat hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.