Lisanne beleeft #200

Lisanne beleeft 200, wat een mooi rond getal! Afgelopen week was het mooi weer, dus ik droeg mijn (best wel) nieuwe broek, maar ik deed ook een bestelling met… nog meer broeken! In het weekend ging ik met mijn ouders mee winkelen en maakte ik met Bernard een tripje naar tuincentrum De Boet. Ik neem je heel graag mee in mijn week!

Deze nijntjepen kon ik niet laten liggen bij de Hema, die móest mee naar huis.

Afgelopen week heb ik bijna alleen maar deze broek gedragen, deze kreeg ik vorige maand voor mijn verjaardag (H&M), hij zit zó lekker! Echt een fijne broek.

Weer even werken, dat is zo fijn als je dat een tijdje niet hebt gekund (zoals je kon lezen in de vorige Lisanne beleeft).

Ik bestelde twee geweldige broeken bij Guts&Gusto. Ik wist van tevoren al dat ze geweldig waren, ik heb namelijk deze broek al in een crèmekleurtje. Nu lichtblauw…

En zwart! Het plan was om er eentje te houden, maar je weet hoe dat gaat. Ze waren allebei prachtig, dus ze blijven allebei, haha. Ze zijn mooi lang en de taille zit lekker hoog (als je wat langer bent is high waist nooit echt high waist, deze komt wel in de buurt!).

Ik vond dat ik er goed uitzag, dus ik maakte een foto.

Daarna ging ik even in de zon zitten, maar na een kwartier werd ik helemaal gek van de jeuk aan mijn neus. Ik weet dat ik hooikoorts heb en gebruik hier ook medicijnen voor, maar afgelopen week waren er veel pollen in de lucht waar mijn medicijnen niet tegenop kunnen, haha.

Geen idee of het door de pollen kwam of dat ik gewoon moe was (of allebei), maar ik hield de dag niet verder vol, dus ik ging naar bed.

Vrijdag voelde ik me goed, mijn ouders waren er en ik kon even mee kleding kijken voor mijn moeder. Ze wilde een broek en een outfit voor een bruiloft.

Uiteindelijk belandden we bij Cotton Club, waar we echt fantastische items vonden voor haar. Een prachtige jeans, een blouse en een geweldig jasje (ik ben het meest jaloers op het jasje). Ze hadden echt superleuke spullen bij Cotton Club, ik kijk daar normaal nooit maar dat ga ik in het vervolg zeker wel doen!

Ik paste ook een topje, het lijkt op de foto wel mooi maar in het echt vond ik het nét iets te strak zitten. hier zie je een van mijn nieuwe broeken in actie.

Op deze lijst zag ik dat er blijkbaar heel veel snackbars zijn met glutenvrije snacks, ook in Alkmaar een paar! Ik ging voor een kaassoufle(!!!), dat heb ik al zeker 10 jaar niet gegeten. Het was geweldig!

Bij de Dille & Kamille spotte ik dit prachtige tafelkleed. Heel mooi! Wij gebruiken geen tafelkleden, anders had ik hem zeker gekocht voor de herfst.

Zaterdag was de laatste normale aflevering van B&B vol liefde, nu is het wachten op de reünie! Ik vond het weer een heerlijk seizoen, ik heb er echt van genoten.

Weer met mijn fijne broekje. Ik kleedde me zondag pas aan om 2 uur ‘s middags (was niet zo fit) en bedacht: het is helemaal niet zo ver rijden naar tuincentrum De Boet. Dus…

Gingen we erheen!

Het was erg leuk, we hebben een uurtje gekeken (en Bernard heeft ook nog wat gegeten, haha), het was erg leuk om lekker rond te kijken. We hebben niets gekocht, maar gaan zeker wanneer de kerstshow er weer is weer kijken! Heb er nu al zin in.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 22 augustus 2023 / 08:18

    Die Nijntje-pen vind ik geweldig. Snap wel dat je die niet kon laten liggen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.