Lisanne beleeft #201

We hadden nog een beetje zomer afgelopen week, maar halverwege leek het wel alsof de herfst begon. Om dat te vieren heb ik een puzzel uit de kast gehaald en heb ik een fijn tijdschrift gekocht. Lekker knus! Verder speelde ik Sims en ging ik met mijn ouders naar Egmond Aan Zee. Ik neem je mee!

Maandag deed ik een kaartje op de post voor mijn neef en zijn verloofde (inmiddels zijn vrouw!). Ze zijn woensdag getrouwd, precies op de dag dat het nog prachtig weer was.

Op maandag komen mijn ouders meestal, deze keer gingen we naar Egmond Aan Zee om daar eens te kijken. We vonden een winkel (Intercity) die net de halve winkel vol 70% korting had gehangen, daar moesten we natuurlijk eventjes kijken.

Ik liep er met een gevoel van: ik heb niks nodig. Maar deze twee items vond ik toch zó leuk dat ze toch maar mee gingen. Als ik kleding nodig had gehad had ik echt wel 20 items kunnen kopen, ze hadden zo veel leuks voor een klein prijsje!

De bananen zien eruit alsof ze graag bananenbrood willen worden, toch?

Ik heb een beetje hekel aan douchen, het kost zo veel energie!

Maar ik heb het wel gedaan, fijn!

Twee dagen later was het tijd voor bananenbrood! Ik had een recept dat ik altijd gebruikte, maar dat kon ik niet meer vinden. Nu heb ik het recept van Miljuschka gebruikt, alleen de suiker vervangen door kokosbloesemsuiker en natuurlijk de bloem en bakingsoda vervangen door het glutenvrije zelfrijzend bakmeel. Een glutenvrij recept is best makkelijk te vinden, maar er zit altijd amandelmeel in, waar Bernard allergisch voor is. Maar dit was een goede oplossing!

Ik had geen cakevorm dus het ging in een ovenschaal. Dat ging eigenlijk heel goed!

Hij is erg goed gelukt!

Toen we hier net woonden heeft Bernard de Sims op mijn computer helemaal bijgewerkt, nu eindelijk nam ik de tijd om het te gaan spelen.

Zo leuk! Ik heb een uitbereiding gedownload waarmee je met je sims mee naar school kan, superleuk!

Donderdag was het een regenachtige dag… ik ruimde mijn kantoor op. En de eettafel beneden ook.

‘s Avonds kreeg ik assistentie bij het zoeken van de puzzels (Bernard wist precies waar ze lagen, haha) en koos ik er eentje uit.

Terwijl we de AZ supporters hoorden zingen (we wonen dichtbij het stadion) begon ik aan deze voetbalpuzzel. 500 Stukjes om mee te beginnen, dan ligt de tafel niet zo vol en ben je wat sneller klaar. Ik vond het weer zó leuk! Elke keer dat je een stukje legt dat past krijg je een geluksgevoel.

Vrijdagavond aten we snackbar, deze kaassouffle is amazing. We aten hier een nieuwe salade van de AH bij met blauwe kaas en peer, die was ook echt geweldig! Als je van blauwe kaas houdt is het echt een aanrader om die salade ook eens te proberen.

Dit droeg ik vrijdag, Bernard vond het niet vlot.

Zaterdag gingen we even naar Bernard zijn opa en oma, dat was heel leuk!

Ik trakteerde mezelf op de nieuwste Flow magazine.

Daar zaten leuke stickers bij, dat is altijd leuk.

En zondag heb ik lekker mijn puzzel afgemaakt, dat was erg leuk. Ik heb deze keer helemaal niet naar een voorbeeldplaatje of de hints gekeken, en het is toch gelukt, dat geeft een fijn gevoel! Het was echt een week vol knusse en leuke dingen.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 29 augustus 2023 / 08:46

    Heerlijk, zo’n puzzel op tafel. En ik moest wel lachen om de kledingvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.