Lisanne beleeft #203

Wat was het warm afgelopen week! Dan doe je automatisch toch rustiger aan, tenminste, ik wel. Maar ik deed toch wel een aantal fijne dingen, bijvoorbeeld druivensap en druivenjam maken. Verder ging ik naar de Action, naar The Body Shop en kreeg ik mijn Søstrene Grene bestelling binnen.

Deze haarborstel is zó fijn. Ik gebruikte voorheen altijd de Tangle Teezer dupes, ook fijne borstels hoor, maar de echte is toch nóg fijner.

Zo’n gezellig klusje om samen te doen: druiven van de stokjes af halen.

Maandagavond kregen we ook nog een Crisp bestelling binnen, we hadden 3 heerlijke recepten uitgekozen. Noodles, iets met kurkumarijst met pittige kip en springrolls. Die laatste twee gaan we sowieso vaker bestellen, die waren geweldig!

Dinsdag kookte ik de druiven en maakte ik sap volgens dit recept.

Deze broek van H&M is zó fijn. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag in juli van mijn ouders. Hij past overal bij en is tenminste niet zo warm!

Een boek geluisterd in de tuin en daarna een film gekeken. The Little Mermaid, op Disney+. Ik vond de film prachtig, echt heel leuk om te kijken!

Donderdag gingen we even naar het centrum, waar ik kruidnoten kocht. Erg lekker! En een douchegel bij The Body Shop, heerlijk! Ik vond de verpakkingen vroeger wel leuker, met al die kleurtjes.

Bij Action zag ik dat ze een kerstafdeling hadden gemaakt, yes! Ik wilde eigenlijk alles kopen, maar ik begon met deze, een luxe papierset, een set om kaartjes te maken en houten figuurtjes om te beschilderen.

Vrijdagavond was Bernard er nog en aten we samen het glutenvrije borrelbrood. Die is zó lekker! Echt een aanrader als je ook glutenvrij eet.

De Søstrene Grene bestelling kwam binnen, hier vind je een filmpje met de inhoud van de bestelling. Maar ik denk dat ik ook nog een blogpost maak met foto’s, daar kun je natuurlijk ook op wachten.

De mussen vallen van het dak maar mijn algoritme op TikTok en Instagram is 100% herfst. Zó knus! Ik houd niet van kou, nattigheid en donkerte, maar krijg op deze manier toch wel zin in de herfst! Deze stickers kocht ik vorig jaar bij Action, maar van deze vellen blijven altijd nieuwe uitkomen dus dit jaar komen er vast ook wel weer leuke herfstige stickers.

Bernard was dit weekend en een deel van komende week weg naar Milaan voor een congres, dus ik wilde lekker sims gaan spelen. Tot ik een berichtje kreeg van mijn broertje, dat hij nog druiven had en of ik het niet leuk vond om jam te gaan maken.

Ik kreeg ze gewoon al afgehaald, top! Samen gingen we naar de AH en Action voor alle benodigdheden.

Normaal gaat er heel veel geleisuiker in jam, maar wij hadden een speciale variant met pectine erin, waardoor er minder (maar alsnog vet veel) suiker in ging. Ik hoop dat ik er genoeg heb ingedaan, want anders wordt het niet dik genoeg! Volgens mij is het wel goed gegaan.

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 11 september 2023 / 22:28

  Super leuk zeg om zelf druivensap en jam te maken!
  IJsjes waren gewoon noodzakelijk de afgelopen dagen. ☺️

 2. Naomi 12 september 2023 / 07:08

  Wat leuk, zelf sap en jam maken!
  En eh, die herfstplaatjes vind ik ook leuk, maar ik ben toch echt blij dat we nog een staartje zomer kregen.

 3. Irene 12 september 2023 / 10:18

  Ik kreeg afgelopen week ook een bestelling binnen van de Søstrene Grene! Ben zo blij met de webshop, haha. Niet goed voor de portemonnee wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.