Lisanne beleeft #204

Afgelopen week liep niet helemaal zoals gepland, ik had namelijk veel epileptische aanvallen. Gelukkig heb ik daarvoor en daarna nog wel fijne dingen kunnen doen. Ik neem je graag mee in deze gekke week.

Ik had een fotodagje, deze prachtige labels zette ik op de foto. Alles wat ik bij Søstrene Grene kocht vind je in deze blogpost.

En ik maakte foto’s van de druivenjam! Daarover kwam ook vorige week een blogpost online.

Ik lakte mijn nagels groen, dit is op het moment wel echt mijn favoriete kleurtje nagellak denk ik! Hij is van Essie.

Perenthee en truffelkruidnoten van de Hema. De kruidnoten zijn echt geweldig, wel een beetje prijzig.

Het was weer weer voor lange mouwen! Ik ben absoluut een zomermens (denk ik), maar ik heb nu ook wel erg zin in de herfst. Dus ik vond het niet erg! Ik heb erg veel leuke kleding met lange mouwen in mijn kast hangen.

Deze kaarsen kocht ik bij Hema, helemaal blij mee.

Vrijdag voelde ik me echt verschrikkelijk, ik had wel zes aanvallen op een dag. Waarvan eentje bij de AH, daar schaam ik me een beetje voor. Ik heb me een beetje bezeerd, ik zit onder de blauwe plekken en heb last van mijn hoofd.

De volgende dag zorgde Bernard heel lief voor me. Ik heb zelfs eventjes gesimst met een kopje thee!

Zondag voelde ik me alweer wat beter en zijn we een uurtje op pad geweest.

Naar Marlequi, dat is een hele grote kas waar nu een herfstmarkt was. Ik vond het geweldig! We hebben allemaal biologisch eten gekocht en honing van de plaatselijke imker.

Ook kocht ik een superschattige hanger en mooie kaartjes.

En ik zette Bernard op de foto met een heleboel pompoenen! Hij maakte ook een foto van mij. Dit uitje maakte mijn week weer helemaal goed.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 19 september 2023 / 07:20

    O, vreselijk, die aanvallen. Wel heel fijn dat Bernard dan zo goed voor je zorgt.
    De kaarsen van de Hema vind ik geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.