Lisanne beleeft #205

Afgelopen week was ik helemaal in de herfst- (en zelfs kerst)stemming. Ik begon aan een puzzel, deed een echt herfstig nagellakje op en kocht alvast wat leuke kerstspulletjes bij Action. Maar het leukste: Bernard maakte een boo basket voor mij! Ik neem je graag mee in mijn week.

Op de markt waar we vorige week waren kochten we ook lekker blauwe besjes. Perfect voor door de yoghurt ‘s ochtends!

Ik moest naar de Action voor iets heel anders, maar zag dit geweldige miniatuurhuisje. Deze had ik nog niet eerder gezien!

En de hele kerstcollectie lag nu in de winkel bij ons… ik heb alvast wat kerstkaarten meegenomen en een paar huisjes om in de boom te hangen of neer te zetten.

Ook wilde ik aan de slag gaan met het maken van een kaartje uit het blok dat ik al eerder kocht (ook bij Action), maar ze hadden geen 3D foam tape bij Action. Die kocht ik later deze week bij Wibra, dus ik kan aan de slag!

We haalden de herfstspulletjes van zolder. Het bleken 4 dingen te zijn, dus niet zo veel. Maar vooral met mijn mokje ben ik zeer content, zo cute!

Mijn favoriete herfstseries zette ik online, je leest het hier. Ik ga binnenkort weer opnieuw beginnen met Gilmore Girls.

En dit herfstlakje deed ik op. Deze kochten we vorig jaar in Duitsland op vakantie.

Het liefste ooit: Bernard maakte een boo basket voor mij, dat is iets dat ik op TikTok had gezien, een herfstige mand (boo vanwege halloween) met allemaal herfstige dingen erin. Zó leuk! Echt te lief. Mijn reactie zie je hier. Er zit een mooie kaars in, heel veel lekkere thee, kaneelsuiker (ik had een filmpje laten zien waarin iemand dat gebruikte), lekkere kruidnootjes, een mok, chocolade waarmee je warme choco kan maken en nog veel meer. Echt superlief!

We gingen zondag even naar Sissy-Boy. Ze hadden zo veel moois dat ik niet kon kiezen. En omdat het wat duurder is wil ik niet zomaar wat kopen, haha. Dit kleed staat op ons verlanglijstje, deze vind ik echt prachtig.

En zondagavond was het tijd voor Expeditie Robinson! Tot nu toe heeft vooral Mark me positief verrast, wat een sympathieke grappige jongen blijkt dat te zijn. Dat had ik om eerlijk te zijn niet verwacht, haha.

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 26 september 2023 / 08:03

  Mark heeft mij ook echt positief verrast bij Expeditie Robinson. Had hetzelfde als jij.
  En eh, de kerstafdeling is er dus weer bij de Action. Gevaarlijk voor mijn portemonnee;).

  • Lisanne 26 september 2023 / 16:55

   Haha, ik word ook altijd zo blij van de kerstcollectie in de Action! De voorpret begint in elk geval op tijd.

   Grappig dat we allebei hetzelfde dachten over Mark! Ik hoop echt dat hij terug in de expeditie komt.

 2. Zo simpel is dan geluk 28 september 2023 / 22:04

  Ik loop echt gigantisch achter met ER. Snel terugkijken de komende dagen!
  Lief dat Bernard zo’n mand voor je had gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.