Lisanne beleeft #206

Vorige week vond ik dat ik wat weinig foto’s had gemaakt, dat is deze week wel anders! Lekker veel foto’s dus. Ik kocht een aantal geweldige items voor mijn herfstgarderobe, ging lekker creatief aan de slag en maakte me even zorgen om Bernard die in het Erasmus MC werkt. Ik neem je mee in mijn week.

Het werd eindelijk weer voor lange mouwen, hoewel het toch weer wat warmer werd. Gelukkig heb ik het graag warm, dus die lange mouwen bleven aan, haha.

Bij Action kwam ik dit geweldige gilet tegen voor €6,49, zooooo leuk! Er is ook een witte variant, maar die heb ik (helaas) nog niet kunnen scoren.

Maar met deze ben ik al ontzettend blij! Ik heb hem deze week ook al veel gedragen. Lekker warm als je het een beetje koud hebt!

Ik ging verder met mijn puzzel.

En maakte hem de dag erna af. Zo knus, lekker puzzelen met een kopje thee erbij. Echt gezellig!

Ik zag een manier waarop je fruitsiroop kan maken, dat besloot ik te proberen. Tot nu toe is het niet echt een succes, ik heb al een paar dagen niet geroerd, hahaha.

We hadden weer een paar receptjes van Crisp, ik houd zó erg van Crisp. Deze tomatenrisotto is heel erg lekker, een aanrader om te bestellen als je ook gaat bestellen.

Haha, deze outfit werd nogal veel besproken. Een grote groep vond hem geweldig en wilde weten waar het vandaan kwam (vorig jaar Wibra). Een kleine groep wilde me vertellen dat het fijn was dat ik een pyjamadagje had. Ehhh, tsja.

Naast mij zie je trouwens een kaartje liggen, die ging naar oma! Echt een herfstkaartje in een leuke envelop.

Samen met Bernard kijk ik naar Modern Family, dit vind ik zo’n heerlijke serie! Ik kijk hem nu voor de derde keer maar het blijft leuk.

Ik ging ‘s avonds lekker aan de slag met het maken van 3D kaartjes.

Het foam tape van de Wibra was alleen echt verschrikkelijk. Het bleef allemaal aan mijn schaar plakken (en niet aan mijn kaartje).

Donderdag had ik een langzaam dagje.

Ik ging wel even naar de Action. Uiteraard even op de kerstafdeling kijken. Deze mokken vind ik fantastisch, maar het zijn er meteen 3, dat vind ik wat veel. Dus ik heb ze laten liggen. Maar ik vind ze dus wel heel cute.

Ik ging voor het foamtape van de Action, ik ben benieuwd of deze beter werkt. Ik heb het nog niet geprobeerd.

Maar dat proberen gaat zeker weten wel gebeuren, want ik heb nog meer mooi knutselpapier gekocht, haha.

Donderdagmiddag kreeg ik een berichtje en een paar filmpjes van Bernard, dat er iets aan de hand was op zijn werk. Hij werkt in het Erasmus MC, waar iemand werd doodgeschoten en brand werd gesticht en de dader zich nog een tijd in het gebouw heeft schuilgehouden. Heel treurig. Echt verschrikkelijk wat er gebeurd is.

Ik maakte me natuurlijk zorgen over Bernard, gelukkig was hij aan de andere kant van het gebouw.

Vrijdag droeg ik mijn giletje weer (overal waar hij maar enigszins bij past trek ik hem over aan).

Om te controleren of mijn pakketje in orde was pakte ik mijn Bijenkorf pakketje even uit, de adventskalender! Hij is inmiddels uitverkocht zag ik. Hij ziet er prachtig uit. Deze ga ik in december openen, zin in!

Ik ging aan de slag om brownies te maken.

Met dit pakje. Haha, de lamp in onze keuken moet nog even vervangen, hij is nu extreem oranje van kleur.

Afgelopen week was ik ook even bij de Xenos. Ik weet nog niet of ik iets met Sinterklaas ga doen, maar dit inpakpapier is echt prachtig. Met een donkere en lichte achtergrond.

Zaterdag maakte ik nog meer hapjes, ‘s avonds kwamen er namelijk wat vrienden van Bernard voor onze housewarming.

En ik maakte de brownies af met nog meer chocolade erbovenop.

Ze waren een hit, ze zijn allemaal op!

Zondag gingen we even naar de stad, waar ik deze fantastische jas paste.

Perfect voor de herfst! Ik kon hem niet laten hangen! Ik was op zoek naar een mooie jas in een fel kleurtje, ik denk dat ik hem gevonden heb. Heel bij mee! Van C&A.

DELEN:

6 reacties

 1. Naomi 3 oktober 2023 / 09:09

  Die jas is prachtig! De kaartjes die je hebt gemaakt vind ik ook heel mooi. En wat zul jij donderdag in spanning hebben gezeten om Bernard. Gelukkig bleef hij veilig.

 2. Dio 3 oktober 2023 / 13:34

  Die Kerstmokken zien er zo leuk uit! Ik krijg helemaal zin in de Kerst hierdoor. Of gewoon met een kop chocomel op de bank te gaan zitten

 3. Jantine 9 oktober 2023 / 12:52

  De foamtape van Action is ook enorm plakkerig. De truc is om een strook op een stuk bakpapier te plakken en het dan te knippen (zodat er aan beide zijden een bescherming over de plaklaag zit). Het beschermt je schaar en het bakpapier plakt niet permanent aan de tape.
  Succes!
  Groetjes
  Jantine

  • Lisanne 10 oktober 2023 / 14:52

   Bedankt voor de tip, handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.