Lisanne beleeft #207

Afgelopen week was weer een leuke! We kregen een heel leuk pakketje binnen, we probeerden een nieuw recept uit een kookboek en ik begon met kijken naar Vlogtober van Bonnie. Ik neem je mee in mijn week!

Bij Big Bazar (die bij ons nog gewoon open is!) hadden ze hele leuke kerstoorbelletjes. Dus ik nam er twee mee naar huis.

Het werd een beetje herfstig weer. Gelukkig hoefde ik niet naar buiten!

Wel dronk ik heel veel perenthee. Ik ben zo dol op perenthee!

We probeerden een recept uit uit het kookboek Dé bakplaat, dat is een jubileumboek van De bakplaat serie! Daarin staan de beste recepten uit de serie met bakplaatboeken, ik word er heel enthousiast van! Ik denk dat ik nog wel meer deel over dit boek binnenkort.

Het resultaat was geweldig! En het was makkelijk te maken (zegt Bernard, want hij maakte het). Het was kabeljauw met veel groenten. Opvallend vond ik dat we de bladeren van de bloemkool ook moesten gebruiken, dat was echt heel lekker.

Mijn favoriete vlogger Bijbonnie vlogt de hele maand oktober op doordeweekse dagen. Zó knus, past perfect bij de herfst!

Ik wilde even Sims spelen, dat ging niet helemaal zoals ik had gehoopt, haha. Het duurde erg lang met updaten. Gelukkig deed hij het uiteindelijk gewoon en kon ik lekker even gamen!

Er kwam een winactie online, zie hier.

Ik begon voor de negende keer aan Gilmore Girls. Zo’n knusse serie. Vooral de eerste seizoenen vind ik geweldig!

We kregen een erg leuk pakketje binnen…

Kijk maar! Je ziet het al hè? Het is Lego!

De Alpine Lodge uit de Winter Village serie. Het derde jaar op rij dat we een set uit deze serie hebben. Ik denk dat we hem in november in elkaar gaan zetten. Maar door hem meteen te bestellen hebben we alvast voorpret, haha.

Ik droeg mijn nieuwe top van Only waar ik al eerder over schreef omdat het eindelijk langemouwenweer was!

Vrijdag ging ik de stad in, ik ga namelijk een adventskalender voor Bernard maken. Ik kocht alvast wat cadeautjes, maar die zette ik niet op Instagram (want daar kijkt hij altijd naar). Dit inpakpapier van Dille&Kamille liet ik wel alvast zien. Cute toch?

Onze Hema had eindelijk de Halloweencollectie, deze mok vind ik zó leuk. Beetje spijt dat ik hem niet gekocht heb, haha. Maar je kan ook te veel mokken hebben (of, is dat wel zo? Nee hè?).

We zagen ook de eerste kerstdeco in de winkel, vonden we erg leuk om zelf even tussen te neuzen. We hebben nog geen idee hoe wij gaan decoreren hoor, dus we kochten niets.

Zondag kocht ik wel een theeglas (dat is geen mok!) en bh’s.

En ‘s avonds keken we Expeditie Robsinson en lakte ik mijn nagels in een gezellig herfstkleurtje. Ik ben helemaal in de herfstmood!

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 10 oktober 2023 / 08:47

    Lekker herfstig weekoverzichtje. Heel erg tof, die set Lego.

  2. Heidi 22 oktober 2023 / 17:20

    Wat leuk weer.
    Vooral vind die kerst oorbellen zo super en de lego ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.