Lisanne beleeft #209

Het was ineens echt herfstig weer. Daar moest ik wel even aan wennen, ik had het namelijk erg koud, haha. Gelukkig heb ik lekker warme kleding! Afgelopen week gingen we naar de bios en naar mijn moeder, die jarig was. Ik neem je graag mee in mijn week.

Deze blikjes van Action vind ik zo leuk, je bent er niet te lang mee bezig en het resultaat is echt heel schattig! Ik heb deze laten liggen, maar moest er wel even een fotootje van maken.

Dit recept vond ik de vorige keer erg lekker, maar deze keer smaakte het me niet zo. Geen idee waarom! Nouja… ik had de aardappels niet goed afgegoten en daarna gestampt, het was wat waterig, haha. Dat speelde wel mee.

Erg koude dag. Ik moet er weer even aan wennen! Naast warme kleding heb ik ook zwaarder geschut nodig: de elektrische deken is besteld (deze van Hema!). Lijkt me heerlijk om mee op de bank te liggen.

Maar de bodywarmer van Protest is ook echt geweldig, hier schreef ik erover (met kortingscode). Al veel van jullie hebben besteld!

Ik speelde weer een paar keer Sims! Ik kwam erachter dat sims zich tegenwoordig moeten scheren, anders krijgen ze een baard (en armhaar, rughaar, beenhaar borsthaar en armhaar).

Heerlijk om even een uurtje te gamen!

Vorige week zat ik te gamen en de notificaties van TikTok bleven binnenstromen. Ik maak video’s over de adventskalender die ik voor Bernard maak. 75k views op de populairste video, echt veel!

Donderdag gingen we aan het eind van de middag naar de bios, voor mij is het dan een uitdaging om daarvoor nog dingen te doen.

Maar het was echt geweldig in de Vue bioscoop. We gingen deze keer naar die in Alkmaar, leuk om ook eens gezien te hebben. Normaal gaan we naar Vue bioscoop Heerhugowaard.

We gingen naar Net als in de film, een Nederlandse romcom/musical. Ik ben dol op dat soort films, ik heb er enorm van genoten. Zó hard gelachen (maar er zaten ook serieuze momenten in, het was niet alleen maar lollig). Vond het geweldig! En Bernard vond het ook niet slecht, haha.

Vrijdag was een druilerige dag, ik vond het perfect om een appel-kaneelcake te maken. Zaterdag zouden we naar mijn moeders verjaardag gaan. Dus ik dacht: ik neem hem gewoon mee!

De appel schillen en snijden was een extreme uitdaging, haha.

Afgelopen weekend was mijn nieuwe jas in de kortingsss bij C&A. 20% korting, wel de moeite waard!

De cake was een klein beetje verbrand aan de bovenkant, jammer. Voor de rest is hij gelukkig wel gelukt!

Dit is het recept dat ik heb gebruikt. Ik heb in plaats van het gewone bakmeel het glutenvrije zelfrijzend bakmeel van AH gebruikt, dat werkt altijd goed.

Zaterdag gingen we naar Den Helder, zoooo leuk om er weer even te zijn! Ik zag in de Hema deze nagellak adventskalender.

Ik vond het erg leuk om er weer te zijn. Alles is er zo lekker dicht bij elkaar, haha.

Bernard wilde uiteraard naar de Lego winkel. Ik zag er wel leuke dingen voor de adventskalender, maar dat kan ik natuurlijk niet kopen als hij erbij is, haha.

Uiteraard ook even bij Kringloop Mooier kijken, dat is echt mijn favo kringloopwinkel in Den Helder. Het is niet groot, maar het is er zo netjes, ze hebben leuke spulletjes, betaalbaar en alle kleding is gelabeld met maat (zó handig!).

Bij Kruidvat zag ik dit mandje, maar ik weet nog niet of de adventskalender erin gaat passen, haha. Ik denk het eigenlijk wel, het was een erg leuk mandje.

De verjaardag van mijn moeder was heel gezellig. Mijn oma was er zelfs, echt heel fijn!

Ik droeg een van mijn favo vesten (van Vila, van vorig jaar), lekker warm!

Zondag gingen we nog even naar de Action, we hadden een telefoonhoesje nodig. Daarnaast zit de blokker, dus daar keken we ook even.

Er was nog wat cake over, heerlie!

En een van de hoogtepunten van de week: honing halen bij de imker in Heerhugowaard. We hadden eens op een marktje bij deze meneer honing gekocht, heel lekker en goed tegen de hooikoorts. Op het potje stond een telefoonnummer, dus die hebben we gebeld en toen konden we bij de imker langskomen om nieuwe potjes te halen. Deze meneer (ik denk rond de 80 jaar oud) was weer zó enthousiast, echt heel leuk. Van dat soort dingen worden we zo blij!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 24 oktober 2023 / 08:49

    Wat een geweldig idee om zelf een adventskalender te maken.
    Die eerste foto, dat blikje bij de Action: ik had dat nog nooit gezien daar, maar wat is dat leuk zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.