Lisanne beleeft #21

Afgelopen week was best een rustige week. We keken Wie is de mol? en ik speelde sims. En ik deed heerlijk simpele dingen als koken en boodschappen doen, dat zijn altijd weer overwinningen. Oh, en ik maakte een nieuw kaartje, dat laat ik je graag zien!

Yes, klaar voor Wie is de mol?! Ik twijfel nog of Rob of Nathan de mol is, ik vind ze beiden verdacht. Kijk jij ook Wie is de mol?, ik ben wel benieuwd wie jij verdenkt. Ik vind zelf dat ze Rob zo veel verdacht in beeld brengen dat hij het bijna niet kan zijn. En Nathan zou ik een briljante mol vinden, zo fanatiek en alles “voor het team”, maar ondertussen de boel saboteren, haha.

Drie pannen tegelijk tijdens het koken is echt wel een uitdaging. Gelukkig ben ik niet de enige met het volgende probleem…

Dat alles klaar is, op een ding na, haha. Ik dacht dat boontjes niet zo lang hoefden te koken, maar dat bleek wel het geval, oeps. Ik kreeg via Instagram al berichtjes van veel mensen dat ik niet de enige ben die dit probleem weleens heeft, haha.

Ik ontdekte dat mijn nagels bijna dezelfde kleur hebben als de muur. De nagellak zit er al langer dan een week op, dat is best lang voor nagellak. Dit is een lakje uit de gellijn van Essie.

Ik speelde Sims. De klein wonen uitbreiding vind ik zo leuk! Ik wil nog een keer een blog schrijven over mijn favoriete uitbreidingen van Sims, aangezien ik echt fan ben van het spel.

En een overwinning: ik deed zelf boodschappen. Bedacht alles zelf, schreef het op, ging naar de winkel, vond alles zelf in de winkel en vergat verder niks. Als je niets gewend bent zijn het nog best veel dingen waaraan je moet denken bij het doen van boodschappen. Dus ik was supertrots op mezelf.

Ik ontdekte het Instagramaccount Whatsupjeboterham, deze tekst: ‘Als je gaat schilderen en het lijkt op niks, dan is het toch kunst?’ geweldig. Op het account staan nog veel meer grappige uitspraken van kinderen.

Ik ging aan de slag met het maken van een paaskaartje.

Klaar! Ik maakte er twee, uiteindelijk wordt er maar eentje gedrukt. Ik vind het mandje met blije eitjes toch wel heel schattig. Superleuk om te maken!

Allard nam een prachtige bos bloemen voor me mee. Ik kan daar zo van genieten! Deze bos was ook echt wel heel mooi groot.

Klein nadeel: Allard blijkt allergisch voor een van de bloemen, dus hij werd elke keer benauwd als hij beneden kwam. Dus uiteindelijk hebben we ze maar weggezet. Vind ik stiekem wel jammer, maarja, niet goed kunnen ademen is nog vervelender natuurlijk.

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 26 februari 2020 / 07:36

  Leuk om te zien weer.
  Nathan is de mol, zeg ik vanuit de tunnel waar ik al een paar weken in zit;). Ik twijfel ook hoor, maar op een gegeven moment ga ik gewoon heel hard steeds dezelfde naam roepen:).
  En dat met dat koken heb ik ook. Dat is bij mij één van de redenen dat ik graag ‘s morgens al kook en ‘s avonds alleen op hoef te warmen. Dan maakt het niet uit als iets langer of korter moet koken…

  • Lisanne 26 februari 2020 / 14:23

   Dat is slim met koken zeg! Ik kan me herinneren dat mijn moeder dat ook weleens deed. Op een of andere manier moet je toch je eigen maniertjes zien te vinden daarin.

 2. Anneloes 26 februari 2020 / 13:48

  Ik zit al heel lang in de Leonie-tunnel. Vraag me niet waarom, maar ik vind haar heel verdacht. 😜 En Miljushka ook. Grappig hoe iedereen zo zn eigen verdachten heeft.
  Dat van dat koken heb ik ook! Op één of andere manier is er altijd iets later klaar en moet ik daar op wachten.
  Wat fijn dat je naar de supermarkt kon en dat dat goed ging! Wat een overwinning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.