Lisanne beleeft #210

Afgelopen week was er eentje met veel warme truien, lekkere theetjes en gezellige bezigheden zoals puzzelen. In het weekend gingen we even op pad interieur kijken en ik vond een geweldige glutenvrije roze koek. Ik neem je mee in mijn week!

Mijn groene trui uit de kast gehaald, zit heerlijk en staat leuk (al zeg ik het zelf).

Uiteraard met veel theetjes.

We branden elke avond kaarsjes, ik pakte deze dinerkaarsen uit de kast, ze waren een beetje krom geworden. En een knisperlontkaars van Action, die had ik ook nog. Hij ruikt zo lekker!

En staat heel gezellig.

Weer een lekker herfstig kleurtje op mijn nagels. Word ik blij van!

Ik liet het boekje met doodlekleurkaarten van Paperfuel zien, heel leuk om te kleuren. Deze maakte ik voor de verjaardag van mijn moeder.

De roze hartjestrui is ook weer van de partij! Een voor een mijn truien weer dragen is wel een hoogtepuntje, haha.

Deze puzzel kochten we vorige week in Den Helder, daar ben ik nu aan begonnen. Het is een erg leuke puzzel!

Zo gezellig met de kaarsjes! Ik zit dan ‘s avonds te puzzelen terwijl Bernard een boek leest. Heel knus.

Met mijn favoriete herfstmok een kopje thee drinken.

Dol op dekentjes.

Daarom kocht ik dit verwarmde dekentje bij Hema, helaas is hij inmiddels uitverkocht. Maar hij wordt echt heel lekker warm! Ik heb soms momenten dat mijn lichaam zichzelf niet meer kan opwarmen, dan is dit echt perfect.

Dit zijn de kaarten om in te kleuren. Ik ben al met mijn tweede kleurplaat begonnen!

Zaterdag gingen we even een kijkje nemen bij Loods 5. Deze ruimte vond ik geweldig.

En deze stoel vonden we ook geweldig. Er stond geen merkje en geen prijs bij, heel suf. Later kwamen we hem in het zwart tegen (dat vonden we niet mooi), maar ook zonder kaartje of prijsje. Hij zat zó lekker!

We kochten een kaartje, haha. Deze vind ik wel heel schattig!

Zondag deden we niet zo veel, alleen even naar Bergen (dat is vlakbij) naar Eric’s landwinkel. Daar hadden ze onwijs veel glutenvrije producten, echt geweldig. Zelfs een glutenvrije roze koek, deze was echt heerlijk. Die ga ik vaker kopen!

Mijn eerste TikTok video met honderdduizend views, zo leuk! Ik liet in die video de AH cadeautjes zien uit de adventskalender (in deze blogpost zie je alle cadeautjes).

DELEN:

2 reacties

  1. Sarina 30 oktober 2023 / 16:45

    Tip voor anderen die je blog lezen, Inventum heeft ook een elektrische overdeken. Mijn interne thermostaat werkt ook niet altijd even goed (door trage schildklier) en dan is zo’n deken idd erg fijn in de koudere seizoenen!

  2. Naomi 31 oktober 2023 / 09:34

    Wat leuk, die kleurkaarten! Doet me eraan denken dat ik er ook nog een paar heb liggen van Johanna Basford. Toch maar weer eens opzoeken;). En mooie truien draag je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.