Lisanne beleeft #211

Afgelopen week werd ik ineens ziek! Gelukkig niet zo erg, maar ik kon niet zo heel veel doen hierdoor. Zo leer je in elk geval rustig aan te doen, haha. Ik heb gepuzzeld, gekleurd en tv gekeken. In de Xenos spotte ik een aantal leuke kerstmokken, maar verder deed ik in het weekend heel weinig. Alleen: mijn tas inpakken!

Maandag begon ik me al niet lekker te voelen. Mijn ouders waren er en ik moest nog prei kopen, dus we gingen even samen naar de AH.

‘s Avonds keek ik met Bernard naar Boer zoekt vrouw, ik houd zo van dat programma! Heerlijk kneuterig.

Dinsdag was ik te ziek om uit bed te komen, niet zo fijn. Gelukkig ligt mijn bed wel erg fijn!

En woensdag voelde ik me gelukkig al een beetje beter en kwam ik mijn bed uit. Dat voelt altijd zo fijn na een dagje in bed.

Veel zinnigs deed ik niet want dat kon ik nog niet, maar ik maakte mijn Wasgij puzzel af! Dat was erg leuk. Ik bestelde sushi, want Bernard kwam pas thuis toen ik in bed lag. Hij had een promotiefeestje.

Donderdag ging ik naar de kapper, weer een stukje korter en weer lekker blond. Erg blij mee!

Vrijdag was het tijd om nog wat werk te doen, daar was ik afgelopen week nog weinig aan toe gekomen. Gelukkig hoef ik niet extreem veel uren te maken, maar het is toch fijn als alles doorloopt.

Vrijdag hielp Bernard me door even snel een paar fotootjes voor me te maken.

En bij Xenos spotte ik allemaal leuke kerstcadeautjes, bijvoorbeeld deze kerstmok…

Of deze! Ze hadden nog veel meer leuks (maar nog niet alles lag bij ons in de schappen, in de folder zag ik nog meer mooie spulletjes!).

In het weekend deed ik erg weinig, behalve gisteren… mijn tas inpakken! We gaan namelijk een paar daagjes op vakantie in Nederland.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 7 november 2023 / 10:02

    Leuk, een paar dagen weg in Nederland. Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.