Lisanne beleeft #212 op vakantie

Afgelopen week gingen Bernard en ik samen een midweekje naar Roompotpark Weerterbergen. Lekker rondkijken in Limburg, we hebben echt heel erg veel leuke dingen gedaan! Ik neem je met veel plezier mee in mijn week.

Maandag reden we in twee uurtjes naar het park toe. We hadden over de post ons pasje al gehad, dus we konden zo door naar het huisje.

Het was een simpel huisje, maar wel comfortabel. En de bomen waren zó mooi herfstig. De kleuren van de bomen die we onderweg zagen waren echt heel mooi.

Toen we onze spulletjes in het huisje gelegd hadden gingen we nog even naar Duitsland, adventskalenders kijken (en kopen!).

Onderweg was het weer zó mooi. De bladeren zaten allemaal nog net aan de bomen en het was prachtig. En een regenboog!

Dinsdag gingen we naar de Designer Outlet in Roermond. Dat vond ik erg leuk! Bernard heeft echt heel veel mooie kleding gekocht die hij aan kan naar zijn werk.

We vonden het erg prettig winkelen, je kon overal even zitten tussendoor, dat was erg fijn. We vonden het wel best druk als je bedenkt dat het geen vakantie was en het een doordeweekse dag was, haha.

Helemaal aan het eind kwamen we een Fabienne Chapot outlet tegen, dat merk vind ik zoooo leuk. Maar erg duur. Dan is de outlet natuurlijk de perfecte plek om te winkelen! Deze blauwe blouse was net iets te groot.

Deze trui had iets te grote schoudervullingen, vond ik. Wel heel mooie kleuren. Uiteindelijk kocht ik een blouse, die laat ik je straks zien.

Er was ook een kraampje waar ze heerlijke macarons verkochten. Dus ik had een luxe snackie!

Woensdag gingen we naar Eindhoven, daar hebben we wat rondgekeken maar het was geen geweldig weer, het regende veel.

We aten bij Hout pizzeria, ik kreeg een schaar bij mijn pizza! Dat had ik nog nooit meegemaakt, haha.

En donderdag was de leukste dag, Bernard had een vliegles! Het was echt heel erg leuk, met een piloot naast hem mocht hij veel dingen zelf besturen in het vliegtuig. En ik mocht achterin!

En ‘s middags gingen we naar Hof van Schoor, een heel schattige theeschenkerij. Je kan hier ook geweldige high tea’s doen, maar dat gaat met onze allergieën natuurlijk niet, haha. Maar het is echt een aanrader om heen te gaan als je ook in Weerterbergen verblijft of als je in de buurt bent.

Oh, en hier zie je het bloesje dat ik heb gekocht bij Fabienne Chapot, wat een schatje he?

We hadden allebei een lekker theetje en Bernard at nog lekkere scones.

Vrijdag gingen we weer naar huis, maar op de terugweg gingen we nog even langs tuincentrum Leurs. Daar hebben ze een grote kerstshow, daar houden we wel van.

Ze hadden het erg leuk gemaakt allemaal, vooral de miniatuurhuisjes kon je erg goed bekijken. Het was wel een beetje jammer dat we wat wilden eten en drinken, maar er nergens allergie-informatie te vinden was en je moet bestellen via een QR-code. Toen Bernard vroeg of er noten in de vlaai zaten wisten ze het niet, geen vlaai voor Bernard dus, dat was een kleine teleurstelling.

Zaterdag was het 11 november, ik denk dat we rond de 30 snoepjes hadden. Dat bleek niet genoeg te zijn.

Dus ik ben snel nog even naar de AH gegaan.

Veel te veel gekocht, haha. Maar liever te veel dan te weinig! Ze hadden ook alleen nog maar lolly’s, nu hebben we twee zakken lolly’s over.

Zondag was mijn vader jarig, zo zag ik eruit! Ze kwamen naar Alkmaar om het hier te vieren, dus dat was makkelijk voor ons.

En misschien kocht ik een nieuwe kerstmok op vakantie… deze is van Starbucks! Echt een fijne mok.

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 14 november 2023 / 10:18

    Wat hebben jullie veel gedaan! Heerlijk, zo’n weekje weg.
    En een schaar bij de pizza heb ik ook nog nooit gezien. Lijkt me overigens best handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.