Lisanne beleeft #214

Wat een geweldige week was het! Het was fijn druk, niet zo druk dat je het niet kan bijhouden, maar wel zo druk dat er steeds nieuwe leuke dingen te doen zijn. Vooral allemaal kleine werkdingetjes, ik word er erg blij van. En in het weekend ontspanden we met lego, thee en Eric’s landwinkel. Ik neem je graag mee in deze leuke week.

Helemaal happy met de kerstboom. Het staat zo gezellig! Ik had ineens de kriebels om kaartjes te maken, dus dat deed ik… waarom ook niet?

Samen met mijn ouders ging ik op zoek naar mooi inpakpapier voor de adventskalender die ik maak voor Bernard.

Bij Wild (mijn favo pasticvrije deo, maar ze hebben ook geweldige douchegel) hebben ze veel korting. Gebruik de code LISANNEWILD of ga via deze link (dan gaat het automatisch).

Ik kocht twee velletjes decemberzegels, wat betekende dat ik een kerstornament kreeg van Vondels, zo’n leukerd! Hij hangt al in de boom.

Met decemberzegels kun je zwaardere post versturen, dat vind ik een groot voordeel!

De kerstmok van Starbucks is wel mijn favoriet van het moment.

Tijd om de adventskalender voor Bernard in te pakken! Dat was een behoorlijke klus, haha.

Ik word altijd laat wakker, waardoor ik niet zo veel gebruik kan maken van daglicht voor mijn foto’s. Dus het is elke dag weer een race tegen de klok! Dat wordt nog wat als het straks nóg eerder donker wordt.

Deze mok is ook heel cute. Ik kocht hem vorig jaar (of het jaar ervoor), ik weet niet meer waar.

Ik dacht alvast na over mijn kerstoutfit, qua stemmen won het rokje. Die kun je natuurlijk ook op heel veel verschillende manieren stylen.

Het inpakken van de adventskalender is wel gelukt, maar het opruimen lukte niet meteen, dus het heeft nog een paar dagen zo gelegen. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik alles op kunnen ruimen! Ik had er wel een rommel van gemaakt, haha.

Vrijdag gingen we even een uurtje naar het centrum van Alkmaar.

Bij de Sissy-Boy zag ik deze prachtige wollen trui en ze hadden 20% korting op alles… ik wilde het graag, maar liet hem toch hangen, haha.

Ik liet de adventskalender zien aan Bernard! Hij staat nu onder de kerstboom.

Dit is toch super knus?

In het weekend maakten we Lego, we hebben de Alpine Lodge (de Nederlandse naam is Skihut, haha, dat klinkt toch minder leuk). Kerstlego! Hij is nog niet helemaal af nu, we hebben nog twee zakjes te gaan.

Zondag wist ik niet wat ik aan moest, dus Bernard koos dit uit. Goede keuze!

We vonden op vakantie het theehuisje waar we waren zo leuk, dat we hier in de buurt ook op zoek gingen naar iets soortgelijks. We kwamen uit bij Mevrouw Cha, dat zat verrassend dichtbij!

Theetje inschenken…

Ik koos van de sanpin cha thee, je kreeg er ook een briefje bij met uitleg. Deze thee wordt veel gedronken door mensen op het Japanse eiland Okinawa, waar de mensen gemiddeld het oudste ter wereld worden. Ze drinken gemiddeld 3 koppen van deze thee per dag. Die hebben we natuurlijk ook gekocht voor thuis, want hij was ook nog eens heel lekker!

Bij Mevrouw Cha kun je ook een theeproeverij doen, dat lijkt me geweldig! Dan krijg je ook allemaal hapjes bij de thee. Dat gaan we zeker een keertje doen. En er is een webshop waar je al die lekkere theetjes en benodigdheden kunt kopen.

Daarna gingen we door naar Bergen, naar Eric’s landwinkel. Daar had ik de vorige keer zo’n lekkere glutenvrije roze koek gekocht, maar die hadden ze deze keer helaas niet. Maar we hebben wel andere boodschapjes gekocht.

En toen gingen we weer naar huis!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 28 november 2023 / 09:49

    Klinkt als een heerlijke week. Leuk dat de adventskalender af is. Hij kan er nu bijna aan beginnen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.