Lisanne beleeft #215

Afgelopen week maakten we onze Lego af, begon ik aan de adventskalenders en kwam ik een leuke cadeautip tegen in de Action. Verder voelde ik me niet zo fit, werd ik weer iets beter en daarna weer iets zieker, het is echt de tijd van het jaar wat dat betreft, haha. Ik neem je graag mee in mijn week!

Ik geniet enorm van al mijn leuke wintermokken!

Bij AH zag ik een heel schap vol Blond Amsterdam, ik vond dit erg leuke glazen! Leuk om mee te nemen als cadeautje als je bij iemand op bezoek gaat in plaats van een flesje wijn, dacht ik.

Ik dronk heel veel van mijn nieuwe losse thee.

Een outfitje! De broek bestelde ik deze herfst bij Only, hij zit echt heel fijn.

Wintermokken!

Ik had mijn haar gewassen met nieuwe zilvershampoo, mijn highlights werden een beetje paars maar de koele kleuren staan me (volgens mij) wel goed!

Ik ben weer maximaal aan het genieten van boeken luisteren, ik heb er de afgelopen maand zó veel geluisterd, echt heerlijk! Winter in de B&B vond ik ook weer een grappig boek. Via deze link kun jij ook 30 dagen gratis luisteren.

Bij Action kwam ik deze papierminiatuur tafereeltjes tegen. Echt heel leuk! Ze waren €2,99, echt een leuk klein cadeautje voor een papierliefhebber.

Mijn bestelling van Zalando Lounge kwam binnen, met dit vestje. Ik twijfel alleen over deze nog een beetje, ik vind hem vrij kort. Verder waren er twee truien goed, heel leuk!

Er moest ruimte gemaakt worden voor de kerstlego in de kast dus de herfstspulletjes gaan weer naar boven.

Vrijdag werkte ik nog wat, dat deed ik tijdens de werkweek niet zo veel omdat ik me niet super voelde. Ik heb nog genoeg te doen, hopelijk deze week als ik weer opknap!

We begonnen aan de adventskalenders, daar heb ik alleen video’s van gemaakt. Geen foto’s! Bernard heeft nog wel even zijn opa en oma gebeld om te vragen of ze hun adventskalender niet vergaten. Blijkbaar is die van After Eight niet alleen heel mooi, maar ook qua inhoud heel gevarieerd (bonbons, witte chocolade, het is er allemaal!).

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 5 december 2023 / 09:30

    Haha, grappig zo’n telefoontje of ze de adventskalender niet vergeten;). Ik hoop dat je je deze week weer wat beter voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.