Lisanne beleeft #216

Afgelopen week leefde ik weer een beetje op! Ik ging van ziekjes naar veel minder ziekjes waardoor ik veel dingen weer kon doen. Dus ik ging lekker mee naar de Albert Heijn (wat een uitje!) en natuurlijk pakten we ook deze week weer de cadeautjes van de adventskalenders uit.

We begonnen vorige week aan een geweldige serie, A milliion little things op Videoland. Zo’n fijne gezellige serie met serieuze onderwerpen en mysteries. Je wil blijven kijken! Echt heel leuk, we hebben inmiddels al 14 afleveringen gekeken.

Ik voelde me nog steeds niet helemaal fit, dat zat me echt wel een beetje dwars, mentaal vond ik het ook moeilijker dan dat ik dat normaal vind.

Ik zette de eerste 5 cadeautjes uit mijn kalenders op de foto. Deze zijn van HappySoaps!

En deze van Alverde. Ik word er helemaal blij van!

De kalender van De Bijenkorf is echt fantastisch. Ik vind de producten allemaal zo mooi en luxe dat ik ze niet durf te gebruiken, hahaha. Ik ga er sowieso ook een paar weggeven als cadeautje, maar zelfs de dingen die ik houd heb ik nog niet gebruikt (oké eentje… die laat ik je straks zien!)

Dit waren de eerste vijf vakjes van Essie. Begint al goed, toch?

Ik was ziek dus keek lekker een filmpje in bed. Zo’n foute kerstfilm, echt heerlijk! Ik heb me vermaakt, deze staat op Netflix.

Eindelijk weer een beetje werk kunnen doen, zó fijn. Ik probeer als ik niet kan werken zo min mogelijk aan werk te denken (want daar heb je toch niets aan dan, je kunt er niks mee), maar soms is er toch zo’n sluimerend schuldgevoel bij mij als het lang duurt.

Kokend hete thee, uit een glas drinken… haha, dat is een tekst uit een populair geluid op TikTok! Dit glas is natuurlijk gewoon bedoeld voor hete thee dus zal vast niet zomaar barsten.

Heel blij met mijn nieuwe sloffen van Kruidvat! Ik heb die van €29,99 (in 38-39, mijn eigen maat) en ik doe ze het liefst nooit meer uit.

Buit van de dag, een wit nagellakje (yeah!) en een supermooie parfum van De Bijenkorf.

Ik heb, ik denk door het ziek zijn, heel erg het gevoel dat ik achter de feiten aanloop. Ik wil nog zó veel doen voor werk en ondertussen gaat Bernard steeds in zijn eentje naar vrienden en ben ik sip dat ik niet mee kan. Sommige mensen kunnen dat natuurlijk allemaal tegelijk, maar afgelopen weken lukte het allebei even niet bij mij en dat maakte me een beetje sip.

Om mij op te vrolijken kreeg ik een Takkie van Bernard als verrassing, zó lief!

In de kalender van Essie zat dit gegweldige lakje.

Hier zie je het lakje. En weer een parfum. En een handzeepje in de HappySoaps kalender die naar kamille ruikt, het ruikt ook een beetje naar Dille & Kamille, haha. Daar vind ik het altijd zo lekker ruiken!

Zondag droeg ik lekker een roze trui, daar word ik blij van.

Ik kon eindelijk weer lekker mee boodschappen doen, zó fijn. Heerlijk die kleine uitstapjes, die mis je echt als je ze niet kan maken voor een tijdje. We hadden ook iets nodig bij Action, dus uiteraard keek ik even rond. Ik vond het erg grappig om te zien dat bijna alle kerstspullen op/weg waren, haha. Over een paar weken de paascollectie?

Dit is het eerste product van De Bijenkorf dat ik heb gebruikt, de parfum. Die ruikt zó lekker. Het is maar een klein flesje, gelukkig doe ik altijd erg lang met parfum omdat ik er niet dagelijks tegen kan.

Ook Bernard pakte elke dag zijn cadeautjes uit, waaronder een mini bricks setje dat ik online kocht. Geen echte Lego, maar het lijkt er een beetje op, het is alleen veel kleiner (en goedkoper- ik kocht hem hier)

Deeel 1 is gemaakt, we hebben hier echt veel plezier aan beleefd! Het ging wel wat moeilijker dan echte Lego, maar het viel ons alles mee. Er zitten ook echt veel leuke details in, heel mooi gemaakt.

Als je benieuwd bent naar de kalender van Bernard, ik heb in mijn hoogtepunt op Insta alle stories staan. En er staat een winactie voor bioscoopkaartjes online!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 12 december 2023 / 10:17

    Die sloffen zien er zo heerlijk warm uit. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met je. Heel leuk om al die adventscadeautjes te zien in deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.